Nieuws

Pascal en Kim Vredegoor uit Klarenbeek beleven bijzondere jaarwisseling met zoon Max

Max, één dag na de geboorte
Max. Zo heet de zoon van Pascal en Kim Vredegoor uit Klarenbeek. Niets bijzonders zou je zeggen, maar het jongetje kwam op nieuwjaarsdag ter wereld en geheel op eigen wijze.
KLARENBEEK - Max. Zo heet de zoon van Pascal en Kim Vredegoor uit Klarenbeek. Niets bijzonders zou je zeggen, maar het jongetje kwam op nieuwjaarsdag ter wereld en geheel op eigen wijze.
Pascal en Kim vierden oud en nieuw bij vrienden en stonden op het punt buiten vuurwerk te gaan kijken. Kim merkte toen dat haar vliezen waren gebroken. Toen was om vijf minuten voor twaalf. Net voor het einde van 2015 dus.
Het stel bleef nog een uurtje bij de vrienden hangen, om daarna (op een rustig moment) naar huis te kunnen rijden. De weeën lieten daar niet lang op zich wachten. De vroedvrouw werd gebeld, maar te laat. Max zag in de douche van zijn ouders het levenslicht. Met vader Pascal als verloskundige.
Max maakt het volgens vader Pascal, net als moeder Kim, goed. De bevalling zal hij naar eigen zeggen niet snel vergeten. 'Het was een schitterend moment toen Max ter wereld kwam. We zijn zeker vijf minuten met z'n drieën in de douche geweest. Wat je dan voelt is met geen pen te beschrijven.'

Eerste Gelderse baby

Max is niet de eerste Gelderse baby van 2016. Gerrald van den Berg uit Harskamp kwam om 6 minuten voor half één ter wereld in het ziekenhuis in Ede. De thuisbevalling van Max was om half vijf in de nacht.