Nieuws

Files door ongelukken op A15 en N322. Spits maandagavond 'extreem druk'

Door ongelukken op de A15 en N322 zijn vanmorgen lange files ontstaan. Maandagavond wordt weer extreme drukte verwacht in de spits. Het begint in de middag met regenen en in de loop van de dag gaat het stevig waaien.
ARNHEM - Door ongelukken op de A15 en N322 zijn vanmorgen lange files ontstaan. Maandagavond wordt weer extreme drukte verwacht in de spits. Het begint in de middag met regenen en in de loop van de dag gaat het stevig waaien.
Veel vertraging maandagmorgen door ongelukken op de A15 bij Geldermalsen en N322 bij Wamel.  Het ongeval op de A15 leverde een file op van 15 kilometer tussen Echteld en Geldermalsen. Het betekende een uur vertraging. Omrijden via de N322 was zinloos. want ook daar ontstond veel vertraging door een ongeluk bij Wamel in de richting Dreumel, zo meldde de VID:

Drukke avondspits verwacht

De VID verwacht een hele drukke spits, vanavond. Op het hoogtepunt kan er wel eens 400 kilometer file staan. Ook onze provincie wordt daarbij niet gespaard.
De ochtendspits loopt, zo is de verwachting, niet uit de hand. De meest extreme storm is (voorlopig) achter de rug en het is momenteel droog. Dat was zondagavond wel anders, toen er diverse meldingen van stormschade in onze provincie waren.

Niet alleen maar ellende...

Ondanks het extreme weer, met veel regen en storm, is het niet koud. Het kwik komt vandaag in Gelderland uit op twaalf graden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!