Nieuws

De droom voor elke fan van klassieke Porsches, gewoon in Heteren

HETEREN - Porschefans opgelet: Heteren is vanaf nu the place to be. Daar werd donderdag het eerste Porsche Classic Center ter wereld geopend. Een droom voor Mark Wegh en zijn Porschecentrum.
Wegh deed als Porscheliefhebber in zijn winkel al veel met de wagens en dan voornamelijk met de klassiekers. 'Ik heb een voorliefde voor klassiekers, dat hebben we nu uitgebreid. Vanaf vandaag hebben we het eerste Classic Center ter wereld, dat doet het internationaal ook wel leuk.'
Er is een aparte showroom die plaats biedt aan 25 klassieke Porsches, allemaal ouder dan 1998. Maar er is meer dan alleen de showroom.
Ook is er een werkplaats die ruimte biedt voor reparatie van acht klassieke Porsches en er zijn eveneens schadeherstel-, restauratie- en poetsafdelingen. Daarvoor is meer dan 5300 vierkante meter ingeruimd.

Auto's uit de hele wereld

Wegh is een groot liefhebber van de auto's en heeft daardoor ook veel internationale contacten. De auto's die nu naar het Classic Center komen, komen vanuit de hele wereld.
'Er is in Nederland een markt voor, een echte liefhebbersmarkt. In de huidige economie zie ik dat er veel wordt geïnvesteerd in klassieke auto's. Mensen investeren liever in een auto, dan in huizen of aandelen. Een wagen is toch tastbaarder', vertelt de Porschedealer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!