Dit trok uw aandacht in november: avondje geen tv en keukenkastje leidt naar hennepkwekerij

ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is tijd om terug te blikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen. Welke berichten bekeek u in november het meest op onze site?

1. Geen GTST en Voice of Holland door storing KPN

Op een vrijdagavond in november is er in één keer geen Goede Tijden Slechte Tijden en The Voice of Holland op televisie door een storing bij KPN. Wat moet je dan doen? Nou Triviant, Monopoly of Rummikub spelen. Bovendien kijkt u op onze site massaal naar de berichten over de storing.

2. Geheime gang achter keukenkastje leidt naar hennepkwekerij in Arnhem

Op de Rosendaalseweg in Arnhem wordt een hennepkwekerij gevonden die verscholen ligt achter een keukenkastje. Via het kastje is een doorgang aangelegd naar een kelder. 

3. Doornspijker (19) redt peuter van 2 uit Elburgse gracht

De 19-jarige Jan Roozeboom uit Doornspijk redt het leven van een jongetje van twee. De peuter viel met buggy en al in een gracht bij Elburg. Een dag later weet iedereen van zijn heldendaad en is hij het gesprek van de dag. De wethouder zet Jan in het zonnetje.

4. Scholen Barneveld kijken niet meer naar Sinterklaasjournaal vanwege hekserij

Geen Sinterklaasjournaal meer voor leerlingen van de hervormde scholen in Barneveld. Het populaire tv-programma is in de klas taboe vanwege een verhaallijn over witte wieven. Sommige scholen willen niets te maken hebben met de spookachtige heksen en dus wordt er geen Sinterklaasjournaal meer gekeken.

5. Kerkdrielse knulletjes in mini-auto's zijn een internethit

De twee jongetjes in hun mini-auto's in Kerkdriel, zijn een ware internethit. De foto heeft via Facebook meer dan een miljoen mensen bereikt. De 'boefjes' zijn nog geen 1 jaar oud. De speelgoedauto's worden met een afstandsbediening bestuurd door de ouders.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Jaaroverzicht2015 Nieuws
Deel dit artikel: