Nieuws

Dit trok uw aandacht in januari: mysterie Jos Mahler opgelost en sullig hondje is een held

Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd om terug te blikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen. Welke berichten bekeek u in januari het meest op onze site?
ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd om terug te blikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen. Welke berichten bekeek u in januari het meest op onze site?

1. Verdwijning Jos Mahler uit Doornenburg was ruim zestien jaar een mysterie

In 1998 ging Jos Mahler uit Doornenburg een avondje stappen met Poolse vrienden. Hij keerde nooit terug. Zijn verdwijning was zestien jaar een mysterie. In januari van dit jaar is er een doorbraak. In het Looveer bij Huissen wordt zijn auto gevonden met daarin de stoffelijke resten van Jos Mahler, zijn Poolse vriendin en twee Poolse vrienden.

2. Verkeersinfarct bij Arnhem, honderden auto's weggesleept

Januari staat in het teken van sneeuw en ijzel. Op de snelweg A2 staat een file van 30 kilometer en daardoor zijn de worstenbroodjes bij het tankstation niet aan te slepen. En rond Arnhem ontstaat een verkeersinfarct. De wegen zijn een ijsbaan.

3. Sleeën op de Veluwe gaat wel heel hard

Natuurlijk was er ook sneeuwpret in januari. Lekker sleeën kon op de Veluwe, in de voormalige zandafgraving tussen Garderen en Uddel.

4. Hond voorkomt grote brand in Lathum: 'normaal is ze een sulletje'

Z'n baasje noemde hem een sulletje, maar in januari is zijn hond een held; hond Bo uit Lathum. Het dier slaat alarm waardoor een beginnende brand in het bedrijf van zijn baasje in de kiem gesmoord kan worden.

5. Hond op kruising uit de auto gezet

Een opmerkelijk bericht van de wijkagent in Twello. Op een kruising in Twello wordt een hond uit de auto gezet. Een vrouw op de passagiersstoel laat de hond naar buiten. De auto gaat er daarna met hoge snelheid vandoor. Later blijkt het verhaal volgens de politie anders in elkaar te zitten. Het ging om een aangereden ree.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!