Nieuws

Kaartje voor de zieke koningin van Máximafan Gerdineke uit Opheusden

OPHEUSDEN - Gerdineke Koelewijn uit Opheusden gaat de zieke koningin Maxima een kaartje sturen. Gerdineke is fan van Máxima. Ze kreeg in februari nationale bekendheid toen ze de koningin een boeketje aanbood met daarop een kortingssticker.
Wat het precies voor een kaartje wordt, weet ze nog niet. Wél wat ze erop gaat schrijven: 'Beterschap, en ik hoop dat u snel weer beter wordt'. Een bloemetje zit er deze keer niet in. Op ziekenbezoek in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag gaat ze ook niet. Maar ze zou dat wel graag doen 'als dat zou kunnen'.

Afgeprijsd bosje tulpen

De foto, waarop koningin Máxima te zien is met het afgeprijsde bosje bloemen, haalde de voorpagina van het AD en de Telegraaf. Gerdineke was toevallig met haar vriend in Utrecht toen ze de auto van Máxima zag staan.
De chauffeur vertelde haar dat de koningin over een half uurtje zou terugkomen naar de auto. Gerdineke kocht vervolgens snel een bosje bloemen bij de dichtstbijzijnde supermakt en bood dat aan haar idool aan.
.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!