Nieuws

Eerst Ratelband, toen Vlemmix: bent u de volgende eigenaar van dit spookhuis in Huissen?

Screenshot YouTube: De Ghostriders - Urban Exploring
Nationale feestneus Johan Vlemmix verkoopt zijn zogenoemde 'spookhuis' in Huissen. Naar eigen zeggen gaat 'ie het 'helemaal anders doen'. Hij verkoopt ook zijn paleis in Eindhoven en de gelukkige krijgt er zelfs een Porsche bij.
HUISSEN - Nationale feestneus Johan Vlemmix verkoopt zijn zogenoemde 'spookhuis' in Huissen. Naar eigen zeggen gaat 'ie het 'helemaal anders doen'. Hij verkoopt ook zijn paleis in Eindhoven en de gelukkige krijgt er zelfs een Porsche bij.
Collega's van Omroep Brabant weten dat de auto van de trotse Brabander al zeker tussen de 50.000 en 100.000 euro waard is, maar dan moet het voertuig wel eerst van de zolder van 'Soestdijk II' worden gehaald. Vlemmix' woning in Huissen is om een heel andere reden een uitdaging: er zouden geesten zitten. Vlemmix kocht het huis van Emile Ratelband.

Hotel met doodskist

De positiviteitsgoeroe deed het huis van de hand, omdat zijn toenmalige vrouw was geschrokken van de verhalen en er niet wilde gaan wonen. Vlemmix vond die verhalen juist spannend en kocht daarom het monumentale pand. Hij bouwde het vervolgens om tot spookhotel. De gasten konden er slapen in een doodskist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!