Nieuws

Gelderse Alexandra popster in New York

Alexandra Groenestein
Vanaf zondag 11 oktober zendt Omroep Gelderland wekelijks de serie 'Gelderlanders in New York' uit. Gelderlanders in New York is een zesdelige reeks van vijf minuten. De serie, die geproduceerd is door de in New York wonende Daan Wallis, gaat over Gelderlanders die tijdelijk (of vast) in de stad wonen en daar over hun leven vertellen..
NY - Vanaf zondag 11 oktober zendt Omroep Gelderland wekelijks de serie 'Gelderlanders in New York' uit. Gelderlanders in New York is een zesdelige reeks van vijf minuten. De serie, die geproduceerd is door de in New York wonende Daan Wallis, gaat over Gelderlanders die tijdelijk (of vast) in de stad wonen en daar over hun leven vertellen..

Alexandra Groenestein uit Wageningen

Alexandra is in New York hard op weg om een popster te worden. Ze is een half jaar geleden door Atlantic Records ingevlogen om demo’s op te nemen in hun studio’s en inmiddels heeft ze er ook een contract gekregen! Atlantic Records is een van de meest toonaangevende labels ter wereld, van Bruno Mars tot Phil Collins, ze zitten allen bij Atlantic.
Alexandra was actrice in Nederland en speelde in diverse series. Ze wilde echter blijven zingen en ook in New York werkt ze met vele muzikanten samen. Haar moeder komt uit Tanzania en heeft een kookwinkel in het centrum van Wageningen.