Nieuws

Politie brengt verdachten Maurik in beeld

De politie laat dinsdag beelden zien van mensen die betrokken zijn bij de diefstal van snelle auto's die in Maurik in beslag zijn genomen. De beelden worden uitgezonden in het tv-programma Opsporing Verzocht. © wapens die in juli gevonden zijn in Nieuwegein
MAURIK - De politie laat dinsdag beelden zien van mensen die betrokken zijn bij de diefstal van snelle auto's die in Maurik in beslag zijn genomen. De beelden worden uitgezonden in het tv-programma Opsporing Verzocht.
De gestolen snelle auto's maken onderdeel uit van de ongekend grote wapenvondst die eerder in juli in Nieuwegein werd gedaan. 36 automatische wapens, zeker 60 pistolen en revolvers, negen handgranaten en een grote hoeveelheid munitie werd gevonden in een opslagruimte in Nieuwegein.

Verdachte uit Tiel

In die zaak zijn acht mannen opgepakt, onder wie één man uit Tiel. Ze worden verdacht van het voorbereiden van geweld en mogelijk liquidaties. De combinatie van vuurwapens en snelle auto's is er een waarmee vaak liquidaties worden voltrokken.

Beelden in Opsporing Verzocht

De politie wil in de uitzending van Opsporing Verzocht ook beelden laten zien van mensen die zijn gefilmd bij de plek in Nieuwegein waar de enorme hoeveelheid wapens is gevonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!