Nieuws

Margot (19) uit Nijkerk is de op een na mooiste van Nederland

Margot
Margot Hanekamp uit Nijkerk is net niet gekozen tot mooiste vrouw van Nederland. De 19-jarige eindigde in de finale van de jaarlijkse Miss Nederland-verkiezing als tweede.
NIJKERK - Margot Hanekamp uit Nijkerk is net niet gekozen tot mooiste vrouw van Nederland. De 19-jarige eindigde in de finale van de jaarlijkse Miss Nederland-verkiezing als tweede.
De kandidate uit Gelderland eindigde voor tien andere finalisten maar moest het afleggen tegen Jessie Jazz Vuijk uit Amsterdam. Volgens de jury heeft de Amsterdamse de beste papieren om een jaar lang de titel Miss Nederland te voeren. 

Postduif

Margot volgt de opleiding AV-specialist waarmee ze cameravrouw kan worden. Naast haar opleiding werkt ze bij de Evangelische Omroep, waar ze de autocue bedient. 
De Nijkerkse schrijft op de site van Miss Nederland dat ze gek is op schoenen. In haar kast staan paar liefst 42 paar. Ook moet ze altijd erg hard lachen om haar eigen grapjes. Haar vader noemt haar ‘de postduif’ omdat ze altijd de weg terugvindt en nog nooit verdwaald is.