Nieuws

Wat is er vanavond te doen op de Vierdaagsefeesten?

Meer dan een miljoen mensen hebben de Vierdaagsefeesten al bezocht. Ook vanavond zullen naar schatting meer dan 200.000 mensen naar de binnenstad van Nijmegen trekken voor optredens op 37 podia. Een kleine selectie van de optredens van vanavond.
NIJMEGEN - Meer dan een miljoen mensen hebben de Vierdaagsefeesten al bezocht. Ook vanavond zullen naar schatting meer dan 200.000 mensen naar de binnenstad van Nijmegen trekken voor optredens op 37 podia. Een kleine selectie van de optredens van vanavond.
Oliver Alexander treedt op in Otis Park. Hij was eigenlijk kantoortype, maar trok al gauw de kantoordeur achter zich dicht en dook de muziek in. Hij heeft een beetje een 'jazzy sound' en staat van 18.15 tot 19.30 uur op de planken.
Danny Vera treedt om 20.30 uur op in de Stevenskerk. Vooral bekend als de huisband van Voetbal International en regelmatig te zien in De Wereld Draait Door.
The Mysterons bestaat uit vijf jonge Amsterdammers die elkaar leerden kennen op het conservatorium. Ze hebben een zwak voor psychedelische pop en rock uit de jaren '60 en '70. Zelf omschrijven ze hun geluid als ‘Psych, groove-’n-garage’. Ze spelen om 20.45 uur op het Valkhof Festival – Boog.
De grootste happy hardcoregroep die Nederland ooit kende zijn de Party Animals. Ze zijn weer bij elkaar en treden vanavond om 22.00 uur op aan de Grote Markt. Hakkkuuuuuh!
Xander de Buisonje staat op Matrixx Live aan de Kade. Vanaf 21.30 uur staat de voormalige Volumia!-frontman op het podium.
Op 23.15 uur staat T-Spoon op het podium aan de Grote Markt. Ongetwijfeld zullen ze hun grote hit Sex on the Beach ten gehore brengen.