Christelijk toerisme krijgt eigen website

ERMELO - 'Als je als christen echt iets zoekt waar je voor je gevoel goed naar toe kan, dan kun je dat nu vinden'. Dat zegt eigenaresse Danielle van den Heuvel van camping De Kriemelberg in Ermelo. Zij staat als één van de eerste Gelderse recreatiebedrijven op de site www.christianholidays.guide.

Bedenker van de site is Gerhard Hobelman, ook de man achter het Christelijke vakantieoord 'De Betteld' in Zelhem. Hobelman: 'Het wordt eén punt waar je in één oogopslag alles kunt vinden. Vanaf januari hebben we getest met de site en onlangs zijn we live gegaan. Er wordt gigantisch op gekeken, we hadden al vijfhonderd unieke bezoekers op één dag'.

Hij gaat nu via Facebook en e-mail de site verder onder de aandacht brengen. Hobelman: 'De site is nu nog Nederlandstalig, maar het is de bedoeling dat we wereldwijd gaan. Ik heb jarenlang wereldwijd gewerkt, ik ken 3700 centra die hierbij zouden passen'.

Alles te vinden

Op de site zijn vakantiehuisjes te vinden, maar ook reizen, kampeerplaatsen, verhuurbare objecten, en andere evenementen zoals conferenties, trainingen en concerten.

 

 

Meer over dit onderwerp:
Ermelo Religie
Deel dit artikel: