Nieuws

AGOVV vraagt supporters mee te betalen aan opknapbeurt tribune

Monumentale tribune AGOVV toe aan opknapbeurt
Voetbalclub AGOVV uit Apeldoorn vraagt supporters een steentje bij te dragen aan de opknapbeurt van de monumentale hoofdtribune. De club is daarvoor een crowdfunding-actie gestart.
APELDOORN - Voetbalclub AGOVV uit Apeldoorn vraagt supporters een steentje bij te dragen aan de opknapbeurt van de monumentale hoofdtribune. De club is daarvoor een crowdfunding-actie gestart.
De renovatie van de tribune is volgens AGOVV erg prijzig. Supporters wordt daarom gevraagd voor 100 euro hun zitplaats symbolisch te sponsoren.
Het dak van de tribune uit 1925 moet worden gerepareerd en ook moet de constructie worden verbeterd. Als dat is afgerond kan het publiek komend seizoen weer plaatsnemen op hun vertrouwde plekje.
Bouw monumentale tribune AGOVV
Oud-speler Klaas-Jan Huntelaar van AGOVV steunt de actie meldt AGOVV. 'Indien mogelijk moet deze tribune behouden blijven. Alle supporters zouden samen moeten zorgen dat zo'n monument blijft bestaan,' aldus de voormalig topscorer van de Apeldoorners.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!