Gelderse artiesten verdrietig om dood Albert West

ARNHEM - Gelderse artiesten zijn geschrokken door het overlijden van zanger Albert West.

Op Twitter en Facebook laten ze hun medeleven blijken.

Rob de Nijs uit Bennekom schrijft op Facebook: 'Erg geschrokken van het overlijden van Albert West. Ik vond hem één van de aardigste mensen in de showbizz. Heel veel sterkte voor zijn vrouw, zijn dochter en de familie Vis.'

Bennie Solo uit Nijmegen wil heel graag als eerbetoon het nummer This The Way To Amarillo van Albert West op nummer 1 krijgen.

Zullen we proberen #albertwest postuum een nr.1 te bezorgen door het downloaden van #amerillo #eerbetoon

— Bennie Solo (@benniesolo) June 4, 2015

'Wat een droevig nieuws. Nederlands meest optimistische en lieve zanger Albert West is overleden. Heel veel sterkte voor de familie', schrijft Jochem van Gelder uit Beneden-Leeuwen.

Tante Rikie van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde heeft warme herinneringen aan het nummer Cha-La-La. 'Och hemeltje, Albert West is overleden. Met dit nummer heb ik als blaag toch vaak weg liggen dromen', schrijft Rikie.

Frans Duijts uit Tiel schrijft dat zijn gewaardeerde collega is overleden.

Vandaag is mijn zeer gewaardeerde collega Albert West overleden. Ik wil de familieleden heel veel sterke toewensen. X Frans

— Frans Duijts (@fduijts) June 4, 2015

Presentator Astrid de Jong van Radio Gelderland durft op deze dag toe te geven dat zij ooit achtergronddanseres was bij Albert West. Het was een vakantiebaantje van Astrid.

Op Radio Gelderland vertelde een fan uit Angeren dat 'hij zo lief' was. 'Hij maakte altijd tijd vrij voor een praatje en een foto', zegt deze vrouw.

Deel dit artikel: