Fan uit Opheusden haalt voorpagina met afgeprijsd boeketje voor Máxima

UTRECHT - Een afgeprijsd boeketje van de 21-jarige Gerdineke Koelewijn uit Opheusden voor koningin Máxima heeft donderdag de voorpagina van het AD en de Telegraaf gehaald.Gerdineke is een groot fan van Máxima.

Ze was een dagje met haar vriend op stap in Utrecht toen ze toevallig de bekende auto van haar idool zag staan. Ze schoot de chauffeur aan, die haar vertelde dat de koningin over een half uur naar de auto zou komen. Dus had de Opheusdense nog net tijd om wat leuks te kopen voor Máxima.

'Mooi meegenomen'

In de Albert Heijn op Hoog Catharijne greep ze het eerste het bosje bloemen dat ze zag. 'Het moest heel snel. Zag wel die 35 procent korting, maar ik dacht: maakt niet uit, is mooi meegenomen. Ik heb er nooit bij nagedacht dat het zo'n nasleep zou krijgen. Ik moet er wel een beetje om lachen. Het ziet er ook wel heel grappig uit, Máxima met zo'n kortingssticker', lacht Gerdineke.

De witte tulpen kostten 1,95 euro. Máxima ontving ze met een grote lach. 'Oh, wat lief', zei ze.

Gerdineke bezoekt geregeld evenementen waar Máxima verschijnt, zeker 3 keer per jaar. Dit keer was het toeval, maar haar bloemen haalden wel de voorpagina's.

Meer over dit onderwerp:
Neder-Betuwe
Deel dit artikel: