Nieuws

Wens omgekomen Winterswijker in vervulling

Wens omgekomen Winterswijker in vervulling
De nabestaanden van Erik te Selle uit Winterswijk willen postuum zijn grote wens in vervulling laten gaan.De 52-jarige aannemer, die dood werd gevonden na een woningoverval, was actief bij voetbalclub FC Winterswijk.
WINTERSWIJK - De nabestaanden van Erik te Selle uit Winterswijk willen postuum zijn grote wens in vervulling laten gaan.De 52-jarige aannemer, die dood werd gevonden na een woningoverval, was actief bij voetbalclub FC Winterswijk.
Zijn wens was om een kassagebouw op het sportcomplex te realiseren. In de rouwadvertentie wordt opgeroepen om een bijdrage te doen voor dat gebouw.
Te Selle zal donderdag in besloten kring worden begraven. Woensdagmiddag was er in zijn woning een condoleancebijeenkomst.
Zijn vrouw werd bij de overval vastgebonden. Ze bleef ongedeerd. De overvallers zijn volgens de politie drie blanke mannen van in de 20, die een buitenlandse taal spraken. Ze zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan. Nadat de vrouw alarm had geslagen, vond de politie haar man dood in de tuin. Het is nog niet bekend hoe hij om het leven is gekomen.