Concert Anouk wordt niet deze week ingehaald

ARNHEM - Het afgelaste Symphonica in Rosso-concert van zondag wordt in elk geval deze week niet ingehaald.

Dat meldt organisator Mojo.

'Wij zijn bezig met een nieuwe datum op een later moment', zegt Mojo. De organisator hoopt daar uiterlijk vrijdag meer over te kunnen zeggen. Alle kaartkopers krijgen een mailtje.

Stemproblemen

Zondag moest Anouk haar concert afblazen vanwege stemproblemen. Eerder die week ging het optreden van woensdag ook al niet door. Het concert van vrijdag vond wel doorgang, nadat Anouk prednison had gekregen. Volgens Mojo hebben haar stembanden onvoldoende tijd gehad om te herstellen. 'Het zingen voor haar is momenteel pijnlijk en bovendien schadelijk op de lange termijn.'

Hotels balen van afgelasting

Hoteliers in Arnhem baalden van de afgelasting. Speciale Anoukarrangementen gingen niet door en veel hotelkamers bleven leeg. 'Een afgelasting is nooit leuk', vertelt Arjen de Vries van Hotel Haarhuis. Daar noemen ze het afblazen van het concert verschrikkelijk voor het hotel. Alle kamers bleven die avond in één keer leeg.

Woensdag wel optreden Anouk

Komende woensdag haalt Anouk het concert van vorige week woensdag in. Er zit voldoende tijd tussen het optreden van vrijdag en dat van woensdag. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Er zijn mensen die hun kaarten hebben teruggebracht.

Meer over dit onderwerp:
Arnhem
Deel dit artikel: