Nieuws

Excuses bedrijf Nijmegen vanwege zwerfafval

Excuses bedrijf Nijmegen vanwege zwerfafval
De directie van Direct Result, het bedrijfje dat na een feestje op het Nijmeegse Waalstrand niets opruimde, baalt van haar medewerkers.
NIJMEGEN - De directie van Direct Result, het bedrijfje dat na een feestje op het Nijmeegse Waalstrand niets opruimde, baalt van haar medewerkers.
Dinsdag berichtte Omroep Gelderland over de actie van Jeroen van Deelen. Hij zag dat het bedrijf zaterdag een feestje had gegeven op het strand. De volgende dag merkte hij dat ze niets hadden opgeruimd en al het zwerfafval nog op het strandje lag.
Adnan Dzigal, van Direct Result: "Wij balen ontzettend van het feit dat werknemers van ons hun verantwoordelijkheid niet hebben genomen. Dat moet je gewoon doen, ook 's avonds na twaalven met een biertje op. Wij bieden onze excuses aan aan alle Nijmegenaren en luisteraars van Omroep Gelderland."
Direct Result komt ook met een tegenactie: "Wij gaan 3 werknemers beschikbaar stellen aan het Waalstrandje. Zij zullen bezoekers gaan wijzen op het belang van het opruimen van zwerfafval."
"Da's mooi!", is de reactie van Jeroen van Deelen. "Ik ben hier blij mee het is nu nog even wachten op een mooie dag."