Nieuws

Jahanbakhsh van NEC uitgeroepen tot speler van het jaar

ROTTERDAM - Voetballer Alireza Jahanbakhsh van NEC is door de CoöperatieEerste Divisie (CED) uitgeroepen tot beste speler van de eerste divisie 2015.
Dat gebeurde bij de uitreiking van de Gouden Stieren.
De aanvaller uit Iran ontving dinsdag op Het Kasteel bij Sparta de bijbehorende Gouden Stier. Ook NEC-spits Sjoerd Ars ontving een Gouden Stier, omdat hij dit seizoen topscorer van de eerste divisie werd met 28 goals.
NEC-coach Ruud Brood was genomineerd voor de prijs van beste trainer, maar die ging naar Jean-Paul de Jong van FC Eindhoven. Beste talent werd Joey Sleegers, ook van FC Eindhoven. In die categorie was onder anderen De Graafschap-speler Dean Koolhof genomineerd. 

Hiddink spreekt waardering uit

Bondscoach Guus Hiddink was ook aanwezig bij de uitreiking. 'Als ik eerlijk ben; ik heb ze niet heel het seizoen zien spelen, maar als je gekozen wordt door degene die daar wat van weten, dan is het terecht', aldus de coach uit Varsseveld, die toch zijn waardering uitsprak voor Ars en Jahanbakhsh. 'Het zijn aantrekkelijke spelers om te zien. De een scoort makkelijk, de ander is heel mooi artistiek om te zien.