Nieuws

Gratis ov tijdens wegwerkzaamheden

ARNHEM - In zeven weekenden in de zomer zijn er vanwege werkzaamheden enkele rijstroken dicht op de N325 (Pleijroute) en A325 tussen Arnhem en Nijmegen.
Ter compensatie kunnen mensen dan gratis met het ov reizen.
Reizigers kunnen in- of uitstappen op de hele route tussen Arnhem Centraal en Nijmegen Centraal.
Hiervoor moeten zij een speciale flyer aanvragen bij VVCoost. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren via 026-3537680 of per mail via info@vccoost.nl, onder vermelding van 'Flyer gratis ov' en naam en adres. De flyer wordt dan thuisgestuurd. Met de unieke couponcode op de flyer kan op www.ns.nl één gratis kaartje worden geprint.
Het gaat om de volgende weekenden: 18 en 19 juni, 25 en 26 juni, 9 en 10 juli, 30 en 31 juli, 6 en 7 augustus, 13 en 14 augustus en 20 en 21 augustus.
Met de bus reizen kan ook. In de genoemde weekenden kunnen reizigers gratis gebruik maken van buslijnen 33 en 300 vanaf Bemmel naar Arnhem en vanuit Arnhem richting Bemmel. Voor de gratis busreis is het niet nodig van tevoren een flyer te bestellen. Wanneer passagiers in Huissen richting Bemmel of vanaf Bemmel in zuidelijke richting willen reizen, moet wel betaald worden.