Nieuws

Honden speuren naar vermiste Borculoër

BORCULO - De grote zoekactie naar de vermiste Aalt van Kernebeek (53) uit Borculo ging maandag verder (audio). De man wordt sinds 11 december vermist.
Hij is secretaris van de lokale VVD.
Zondagmiddag zocht de politie met een helikopter met infrarood in het water van de Berkel. Maandag werden onder meer speurhonden van het KLPD ingezet. De familie heeft ook een zoektocht op touw gezet via social media en door het uitdelen van flyers.

Voor het laatst gezien op familiefeest

De alleenstaande man was vorige week maandag nog op een familiefeest. Hij verliet na middernacht de woning van zijn ouders aan de Burgemeester Bloemersstraat in Borculo. Vrijdagmiddag zag een familielid zijn auto bij zijn woning staan, terwijl bekend was dat hij die dag naar het westen van het land zou gaan. Daar bleek hij niet te zijn op komen dagen en de afspraak was ook niet afgezegd. 
Zwager Aalt van Kernebeek over vermissing

Signalement

Van Kernebeek is 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een volle bos donkerblond haar en grijze ogen. Hij droeg op de dag van het feest een blauwkleurige spijkerbroek (model bandplooi), een rose-wit verticaal gestreept overhemd, cognac/bruin kleurige veterschoenen (laag model) en een bruinleren jack.
Mensen met tips worden verzocht de politie te bellen: 0900 – 8844.