Header van Lente Loopchallenge

Lente Loopchallenge

Het is weer lente! Tijd om te genieten van het mooie weer. Lekker buiten werken aan een fit lichaam en een gezonde geest. Samen met de Zevenheuvelenloop en de Gelderse Sportfederatie organiseert Omroep Gelderland de Lente Loopchallenge. Doe je mee?

Tijdens de Lente Loopchallenge kies je je eigen afstand (5, 10 of 15 km) en parcours in jouw omgeving. Zo wordt de Lente Loopchallenge een trainingstraject van 9 weken met op zondag 16 mei een knallende afsluiter die ook live te volgen is bij Omroep Gelderland. Op die dag loopt iedereen zijn of haar afstand. 

Om je goed voor te bereiden op jouw uitdaging bieden we je gratis trainingsschema's aan, gemaakt door de bekende Gelderse atleten Mike Foppen (meervoudig Nederlands kampioen op o.a. 5 en 10 km) en Susan Krumins (o.a. zilver op EK 2018 op de 10 km). 

Schrijf je in en profiteer van exclusieve voordelen
Naast een dosis motivatie om lekker te blijven lopen deze lente en een knalprestatie neer te zetten op zondag 16 mei, krijg je exclusief toegang tot de tweewekelijkse webinars van Dennis Licht. Dennis (meervoudig Nederlands kampioen op o.a. 3 en 5 km) vertelt tijdens de webinars over o.a. blessurepreventie, looptechnieken en voeding. Hij doet oefeningen voor en beantwoordt vragen; zo helpt hij jou in de voorbereiding. Op zondag 16 mei ontvang je een persoonlijke finishselfie met jouw gelopen afstand en tijd. Daarnaast sponsor je het goede doel Jeugdfonds voor Sport & Cultuur met het grootste gedeelte van het inschrijfgeld.

Inschrijven
Wil jij meedoen aan de Lente Loopchallenge? Schrijf je dan nu in! Deelname aan de Lente Loopchallenge kost 7 euro. Hiervan gaat 6 euro naar het goede doel Jeugdfonds voor Sport & Cultuur. De voorbereidingen voor de Lente Loopchallenge zijn op maandag 15 maart van start gegaan.

Volg de Lente Loopchallenge
De hardloopwedstrijd is op zondagochtend 16 mei vanaf 10.00 uur live te volgen via Omroep Gelderland. Alle hoogtepunten zie je vanaf 17.20 uur op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald).