Kerstconcert

Op Eerste Kerstdag beleef je het enige echte Omroep Gelderland kerstconcert, dat plaatsvindt in de Sint-Werenfriduskerk te Zieuwent, vanuit je eigen woonkamer. Het kerstconcert staat uiteraard in het teken van de feestdagen, maar daarnaast is er ook rekening gehouden met de herkomst van de artiesten; het wordt een echt Gelders kerstfeest. Laura van Kaam, Brassband Gelderland, Dick van Altena Quintet, Ernst Daniël en Coosje Smid en het Gelders Opera- en Operette Gezelschap bezorgen jou een sfeervolle avond. 

Wil je de opnames bijwonen? Kijk voor meer informatie op gld.nl/bijwonen

Op Tweede Kerstdag kun je genieten van het kerstevenement So this is Christmas, georganiseerd door Stichting Blijdeheidekat op het marktplein van Nunspeet. Hierbij staat de vertelling van het kerstverhaal centraal, waarbij verschillende popnummers zorgen voor de muzikale ondersteuning. Meer informatie over So this is Christmas en het bijwonen hiervan vind je op blijdeheidekat.nl.  

De kerstconcerten zijn op 25 en 26 december volledig te zien om 14.00 en 15.30 uur. Vanaf 17.20 uur worden de kerstconcerten in twee delen herhaald.