Kerstconcert

Op Eerste Kerstdag beleef je het enige echte Omroep Gelderland Kerstconcert, dat plaatsvindt in de H. Barbara kerk in Dreumel. Tijdens dit concert staat het thema 'samenzijn' centraal. Even samen genieten van deze gezellige tijd, vol warmte, lichtjes en muziek. Geniet mee van de muziek van Navarone, Loren Nine, Gospelkoor Spring, Amira Willighagen, Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland en Strijkersensemble o.l.v. Peter van Essen en pianist Eric Lagerström. 

Ken je iemand die het verdient om eens een avondje uit te gaan? Of die je het gunt een mooi concert bij te wonen? Of gewoon om samen iets gezelligs te doen? Neem je buurman of buurvrouw mee, die eenzame vriend of vriendin, een familielid of die vrijwilliger die altijd voor anderen klaarstaat en ga samen genieten van een avondje muziek in kerstsferen.
Kom dan samen naar de opnames van het Kerstconcert van Omroep GelderlandMeld je hier aan!

Het Kerstconcert is op Eerste Kerstdag volledig te zien om 14.00 uur en 15.30 uur op TV Gelderland. Vanaf 17.20 uur wordt het kerstconcert om en om in twee delen uitgezonden (ieder uur herhaald). Op zondag 22 december tussen 07.00 en 10.00 uur wordt het Kerstconcert ook uitgezonden tijdens het radioprogramma Zin in Zondag.