Jaren zeventig radio

Dag van de jaren zeventig

Op Hemelvaartsdag gaan we op Radio Gelderland terug naar de Seventies! Geheel in stijl draaien onze presentatoren Nieke, Rob, Irene, Eric en Frank de grootste hits uit de jaren 70. Wat dacht je van Stevie Wonder, Queen of de Bee Gees? Je zingt ze allemaal mee! 

Verzoekplaten
Natuurlijk kun je ook je eigen favoriete nummers uit de jaren zeventig aanvragen. Wil je een dance classic van Gloria Gaynor of Chic? Iets van Meat Loaf? Of een nummer van de Arnhemse band Long Tall Ernie & The Shakers of van de Achterhoekse Arne Jansen? Laat het ons weten!

Nieuws van toen
Naast de grootste hits uit de jaren zeventig blikken we ook terug op het (sport)nieuws van toen. De gijzeling in Enspijk in 1972, Brand op de heide bij Schaarsbergen in 1976, de successen van FC Wageningen, maar ook Vitesse dat in 1977 kampioen werd van de eerste divisie.

Normaal
Zeg je Hemelvaart, dan wordt er in de Achterhoek al gauw gedacht aan de legendarische concerten van de Achterhoekse rockband Normaal! Natuurlijk komen er ook de nodige klassiekers uit de beginperiode van de band van Bennie Jolink voorbij. Alie, Daldeejen, Hendriuk Haverkamp ... je zingt ook deze allemaal Oerend hard mee!