In het vizier van De Jager

Je niet gehoord voelen door overheden of instanties. Verstrikt raken in bureaucratie of met de rug tegen de muur staan door regels die je niet begrijpt. In het nieuwe programma In het vizier van De Jager van Omroep Gelderland, ontrafelt presentatrice Inge de Jager verhalen van Gelderlanders die in de knel zitten en geen gehoor vinden.

In het vizier van De Jager wil deze Gelderlanders een stem geven en haalt wederhoor. Het programma legt op indringende wijze bloot hoe wanhopig burgers zijn als ze zich niet gehoord voelen, en wat dit doet met het vertrouwen van mensen in overheden en instanties. En hoe in het slechtste geval partijen tegenover elkaar komen te staan en niet meer elkaar kunnen vinden.

In het vizier van De Jager is vanaf 7 januari iedere donderdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Wil je een aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

Loop jij ook tegen dit soort zaken aan? De redactie van In het vizier van De Jager wil graag met je in contact komen. Je kunt een mail sturen naar inhetvizier@gld.nl.