We gaan weer op pad deze zomer!

Het mooiste plekje van Gelderland

Omroep Gelderland gaat op zoek naar het mooiste plekje van Gelderland. Er is voor iedere Gelderlander vast zo’n plek waarvan je zegt: Het is hier zó verschrikkelijk mooi, daar hoef ik helemaal niet voor op vakantie! Die plekjes zoeken wij. Iedereen mag daarom een foto insturen van zijn of haar mooiste plekje. Dat kan dat kasteel zijn waar je je in de Middeleeuwen waant, het Klompenpad bij jou in de buurt, of die kolk waar jij en je partner elkaar voor het eerst gezoend hebben. In het radioprogramma Lunchpauze van Irene ten Voorde hoor je vanaf 13 juli elke dag rond 13.45 uur al mooie plekken voorbij komen.

Tijdens Zomer in Gelderland (vanaf 3 augustus) komen we in 20 plaatsen. Van deze plaatsen weten we al de voorkeur van de inwoners voor het mooiste plekje. De radioverslaggevers bezoeken die plekken in elk geval tijdens Zomer in Gelderland van 3 t/m 28 augustus. Maar iedereen mag meedoen! Uiteindelijk maken we een eerste selectie en mag het publiek uiteindelijk de mooiste plek van Gelderland kiezen.

Wat moet je dus doen? Ga naar de Facebookpagina van Zomer in Gelderland en plaats daar een foto van jouw mooiste plek van Gelderland.