Gelders Goud

In het programma Gelders Goud proberen kinderen hun ouders in beweging te krijgen. Daarnaast gaan de teams ook de onderlinge competitie aan! De serie bestaat uit 6 afleveringen van 15 minuten. Vanaf 7 juni is er elke week een aflevering op televisie te zien.

Gelders Goud

In zes afleveringen van een kwartier volgen we vier kinderen uit vier regio's in de provincie. De kinderen gaan met elkaar een sportieve competitie aan, maar ze brengen ook elk een ouder in beweging!

Ouder van de bank

Hoe krijg je je ouder het beste van de bank? Het liefst op een leuke manier natuurlijk. Met Gelders Goud worden de beste grappen bedacht om ouders in beweging te krijgen!

Coaching

De kinderen en ouders worden begeleid door professionele sporters, waaronder sportcoach Krista Fleming, die als motto heeft Never Give up Your Dreams!

Wedstrijden

In elke aflevering zie je wedstrijdjes, wie is het snelste bij estafettes? Welke ouder werkt het beste samen met zijn kind? En wie is heel goed in het proeven van gezonde dingen? Alle wedstrijdjes zijn op de thuisbasis: cultureel sportcomplex de Honigfabriek in Nijmegen.

Finale

De spannende finale is een grote sportdag op in het Honigcomplex. De teams sporten met en tegen elkaar. En natuurlijk vindt de eindmeting plaats: welke ouders hebben de meeste vorderingen gemaakt wat betreft beweging en conditie?
In aflevering 6 op 12 juli wordt de winnaar van de Gelders Goud Cup 2017 bekendgemaakt!