Gelderland Helpt

Gelderland Helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen. Iets vragen of juist geven, het kan van alles zijn. Bent u al tijden op zoek naar een bepaald boek of zoekt u gezelschap om samen mee te koken? Heeft u groene vingers, nog een mooie fiets die staat te verstoffen of een prachtig collectors item liggen waar u graag iemand anders blij mee maakt? Eenmalige vragen of juist oproepen voor langere tijd; alles kan bij Gelderland Helpt.

Radio

Elke werkdag is er om 11.40 en 16.20 uur een vraag of aanbod te horen op Radio Gelderland. Op zaterdag presenteert Xandra Rakier van 12.00 tot 14.00 uur een radio uitzending helemaal in het teken van Gelderland Helpt.

TV

Iedere woensdag is Gelderland Helpt om 17.30 uur te zien (ieder uur herhaald). Wilt u een aflevering of een specifiek item terug kijken, alles is terug te zien op Uitzending Gemist en op onze Youtube pagina

Sociale Media

Ook op Facebook en Youtube blijft u op de hoogte van bijzondere vragen, reacties en succesverhalen.

Hoe werkt het?

Heeft u een vraag en kunt u de hulp van anderen goed gebruiken? Of heeft u wat tijd over en wilt u iemand anders helpen?

Plaats dan hier uw vraag of aanbod.

Alle vragen of aanbiedingen worden eerst door de redactie bekeken en u wordt op de hoogte gebracht als uw oproep op de website staat. Wilt u een overzicht van alle oproepen die al zijn geplaatst? Kijk bij vragen/aanbiedingen en wie weet kunt u de oproep helpen oplossen. Reageren kan onderaan de vraag/aanbieding.

Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar gelderlandhelpt@gld.nl of bel ons op 026 371 3718