Can I come over

Wat maakt een huis je thuis? Dat vraagt vlogster Marleen Hoftijzer uit Aalten zich regelmatig af. Ze besloot twee jaar geleden als digitale nomad rond te gaan reizen en maakte er een vlogserie over. Eenmaal thuis maakte Marleen ook een Gelderse vlogserie. De afgelopen maanden waren de vlogs te volgen via de online mediakanalen van Omroep Gelderland, maar vanaf 1 juni is de vlogserie ook te zien op TV Gelderland.

Marleen Hoftijzer neemt je vanaf maandag 1 juni mee naar plekken waar Gelderlanders zich thuis voelen. En dat zijn hele uiteenlopende plekken, van leven op een boerderij waar carbidschieten een elk jaar terugkerende traditie is, tot aan 'piraat' Robin, die zijn huis heeft omgebouwd tot piratennest. Of de voorheen dakloze Ben die nog steeds de buitenlucht van Nijmegen als een thuis beschouwt. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze voelen zich op hun best op de door hen zo geliefde plekken. 

Can I come over is vanaf maandag 1 juni wekelijks om 17.20 uur te zien bij Omroep Gelderland (daarna ieder uur herhaald).