#Beroemd

In het nieuwe programma #Beroemd volgen we bekende YouTubers uit Gelderland. Duizenden jongeren bekijken wekelijks nieuwe filmpjes van deze genoemde influencers. Maar wat is YouTube eigenlijk en waarom is de jeugd hier zo in geïnteresseerd? En hoe kan het dat de bekende koppen er ook nog geld mee verdienen? Misschien zijn de jongeren voor jou onbekend, maar voor vele anderen zijn deze provinciehelden een groot voorbeeld!

Zo gaan Koen Weijland (26), Mats van der Graaf (17), Nina Schotpoort (13), Benjamin Beernink (24) en Obada Kheireddin (19) tegenwoordig als influencer door het leven. Met duizenden tot zelfs miljoenen volgers zijn zij voor velen enorme YouTube sterren. Wij nemen je mee in deze nieuwe online wereld. Wat vinden de YouTubers er zelf van? En hoe weten ze hun volgers keer op keer opnieuw te interesseren?

#Beroemd is vanaf 13 juni wekelijks te zien vanaf 17.35 uur (daarna ieder uur herhaald).

In de onderstaande video vind je de eerste vlog van de seriemakers Judi van den Brink en Sander Maassen van den Brink.Tijdens het maken van de televisie serie zullen zij zelf ook als YouTuber door het leven gaan en een kijkje achter de schermen geven in hun wekelijkse vlog.