App
Download in de App Store Ontdek het op Google Play

Download nu de gratis app van Omroep Gelderland

Wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws uit jouw regio? Dat kan met de vernieuwde app van Omroep Gelderland. Deze is te vinden in de App Store en de Google Play Store, gratis te downloaden via de knoppen hierboven.

In de vernieuwde app van Omroep Gelderland kun je aangeven over welke regio's je pushberichten wilt ontvangen. Ook kun je selecteren welke regio je op de voorpagina van de app wilt zien. Zo krijg je alleen nog de nieuwsberichten en nieuwsalerts te zien die voor jou relevant zijn.

Je kunt kiezen uit de volgende regio's: Arnhem/Nijmegen, Rivierenland, Achterhoek/Liemers en Veluwe/Vallei. Met andere woorden: meer nieuws uit je eigen regio. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Naast het ontvangen van notificaties voor regionaal nieuws is het ook mogelijk om nieuwstips te delen met ons via WhatsApp. Deel je nieuwsfoto's, video's en verhalen met onze redactie via één knop, snel en gemakkelijk.

Andere functies van de nieuwste versie:

  • Uitzending Gemist TV GLD
  • Uitzending Gemist Radio GLD
  • Selecteer het nieuws uit uw eigen regio
  • De nieuwste onderwerpen in video en audio
  • Ontvang een bericht bij belangrijk Gelders nieuws
  • Kijk live tv
  • Luister live radio
  • Deel berichten via Facebook of Twitter

Heb je een ouder Android apparaat? Dan is het mogelijk dat de app niet kan worden geïnstalleerd. Maar je kunt eenvoudig een sneltoets naar de website van Omroep Gelderland op je startscherm plaatsen. Daar vind je dezelfde opties als bij de apps. Hoe dat moet, staat hier uitgelegd.

Hoe werkt het?

De app voor het eerst gebruiken

Mijn regio

Notificaties

WhatsApp met Omroep Gelderland

Naast het ontvangen van notificaties voor regionaal nieuws, is het ook mogelijk om nieuwstips te delen met ons via WhatsApp. Deel je nieuwsfoto's, video's en verhalen met onze redactie via één knop, snel en gemakkelijk.

Je kunt ons natuurlijk ook direct toevoegen aan je contactenlijst: Voeg Omroep Gelderland toe.

Apple, het Apple logo, iPhone, en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in Nederland and andere landen en regio’s. App Store is een dienstverleningsmerk van Apple Inc.
Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.