Download in de App Store

Ontdek het op Google Play  

Download nu de gratis app van Omroep Gelderland

Niks missen van het laatste nieuws uit jouw regio? Download dan nu de gratis app van Omroep Gelderland! Deze is te vinden in de App Store en de Google Play Store, gratis te downloaden via de knoppen hierboven.

In de app van Omroep Gelderland kun je aangeven over welke regio's je pushberichten wilt ontvangen. Ook kun je selecteren welke regio je op de voorpagina van de app wilt zien. Zo krijg je alleen nog de nieuwsberichten en nieuwsalerts te zien die voor jou relevant zijn.

Je kunt kiezen uit de volgende regio's: Arnhem/Nijmegen, Rivierenland, Achterhoek/Liemers en Veluwe/Vallei. Met andere woorden: meer nieuws uit jouw eigen regio. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte! Naast het ontvangen van notificaties voor regionaal nieuws is het ook mogelijk om nieuwstips te delen met ons via WhatsApp. Deel je nieuwsfoto's, video's en verhalen met onze redactie gemakkelijk en snel via de tip-knop. Je kunt ons natuurlijk ook direct toevoegen aan je contactenlijst: Voeg Omroep Gelderland toe.

Andere functies van de Omroep Gelderland app: 

  • Uitzending Gemist TV Gelderland 
  • Uitzending Gemist Radio Gelderland
  • De nieuwste onderwerpen in video en audio
  • Ontvang een pushbericht bij belangrijk Gelders nieuws
  • Kijk live tv of luister live radio 
  • Deel berichten via Facebook of Twitter

Heb je een ouder Android apparaat? Dan is het mogelijk dat de app niet kan worden geïnstalleerd. Maar je kunt eenvoudig een sneltoets naar de website van Omroep Gelderland op je startscherm plaatsen. Daar vind je dezelfde opties als bij de apps. Hoe dat moet, staat hier uitgelegd.

De app voor het eerst gebruiken

Mijn regio

Notificaties

Apple, het Apple logo, iPhone, en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in Nederland en andere landen en regio’s. App Store is een dienstverleningsmerk van Apple Inc. Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.