Maak kans op mooie prijzen met onze speciale fotoactie!

Omroep Gelderland is op zoek naar de leukste, mooiste, grappigste en meest unieke Vierdaagse en Vierdaagsefeesten foto’s. Deel van 14 tot 20 juli jouw beste foto op Instagram met #omroepgld en je maakt kans op mooie prijzen!

Naast het delen van jouw eigen foto kun je ook bij het podium van Omroep Gelderland langskomen op de Wedren, waar wij van jou en je vrienden of familie een ouderwetse polaroidfoto maken. Zien we je daar? 

De winnaars van de fotoactie worden bekend gemaakt op maandag 23 juli.

Lees hier de algemene voorwaarden.

Alle prijzen op een rij

3x DAB+ radio

3x DAB+ radio

Altijd en overal waar je heen gaat genieten van de leukste muziek? Dat kan dankzij de DAB+ Radio. Deze radio heeft dankzij een houten cabinet een unieke retro stijl. Daarnaast beschikt de radio over een ingebouwde Bluetooth wat ervoor zorgt dat jij naar je favoriete muziek kan luisteren.

5x Dinerbon voor twee t.w.v. 100 euro

5x Dinerbon voor twee t.w.v. 100 euro

Ben je gek op eten en hou je van verrassende recepten? Dan past deze prijs perfect bij jou! Heerlijk culinair genieten in de mooiste omgevingen van Gelderland. Bekijk de deelnemende restaurants en kies je favoriet!

3x Volledig verzorgd weekend weg op de Veluwe

3x Volledig verzorgd weekend weg op de Veluwe

Soms moet je even de tijd voor jezelf nemen. En waar kan dat beter dan bij Thermen Bussloo? Een weekend lang genieten van alle wellness faciliteiten en heerlijk eten in de groene omgeving van Gelderland.

5x Met het hele gezin naar Apenheul, Burgers Zoo of Dolfinarium

5x Met het hele gezin naar Apenheul, Burgers Zoo of Dolfinarium

Met deze entreekaartjes geniet je van een dag vol wilde avonturen. Wie neem jij mee?

10x Gelders zomerpakket

10x Gelders zomerpakket

Van een zonnebril tot een strandhanddoek en een fles Gelderse wijn. Met dit Gelderse zomerpakket kom jij zeker de zomer door!