Polaroidactie

Kom tijdens de Vierdaagse langs bij ons radiopodium op de Wedren en laat een polaroidfoto maken van jou, je familie en vrienden. Polaroidfoto ontvangen? Deel dan de foto met de hashtag #omroepgld op Facebook en Instagram en maak kans op leuke prijzen!

Lees voor deelname onze Algemene Voorwaarden

Burgers Zoo
Burgers Zoo
Bij Burgers’ Zoo in Arnhem sta je oog in oog met de meest prachtige en excentrieke diersoorten van onze aardbol. Struin door de overdekte jungle, ga op safari op de savanne of duik in de onderwaterwereld van de Ocean. Je komt eigenlijk oren en ogen tekort. Burgers’ Zoo is gewoon beestachtig leuk.

Klimbos Veluwe
Klimbos Veluwe
In de bossen van Apeldoorn is het klimmen en klauteren geblazen. Bij Klimbos Veluwe heb je de keuze uit maar liefst 9 routes, dus voor iedereen wat wils. De kleinsten kunnen terecht in het Juniorbos, terwijl de adrenaline-liefhebbers kunnen klimmen tot een hoogte van 18 meter hoog! Durven jullie de uitdaging aan?

Pannekoeken Boot
Pannenkoekenboot Nijmegen
Pannenkoekenliefhebbers opgelet: bij Pannenkoekenboot Nijmegen kun je 2 uur lang onbeperkt genieten van de lekkerste pannenkoeken. Stel je eigen pannenkoek samen en experimenteer er naar hartenlust op los. Tijdens het diner maak je ook nog een mooie boottocht over de Waal. Wat wil je nog meer?

Solex Tour
Solextour door de Achterhoek
Prachtige vergezichten, pittoreske dorpjes en koeien in de wei: de Achterhoek biedt het allemaal! Beleef deze schitterende regio met een solex-tour van Free-wheel. Rijd geheel in stijl een route van zo’n 30 kilometer door de Achterhoek. Leren jas aan, helm op en gaan!

Zomerpakketen
Gelders verrassingspakket
Maak je zomer nog aangenamer met ons Gelderse verrassingspakket. Met dit pakket kom je de zomer zeker door; van luchtbed tot een goede wijn, alles zit erin!