Gids

Van 17 tot en met 22 juli dompelen we ons volledig onder in het wereldbekende wandelevenement van Nijmegen, de 101ste Vierdaagse.
Wij volgen jullie. Volgen jullie ons?

Web

Al het Vierdaagse nieuws is te volgen in de Omroep Gelderland app en op onze site. Daar is onder meer een liveblog te vinden. Voor de mooiste foto's en video's en een vooruitblik op het 4daagse Journaal volg je ons op Facebook Twitter en Instagram. De wandelkaravaan is ook te zien via webcams langs de route. Wandel je mee? Vergeet dan niet te zwaaien!

Radio

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zendt Radio Gelderland dagelijks uit van 03.00 tot 19.00 uur (89.1 fm). We beginnen maandag 17 juli om 9.00 uur wanneer de startbewijzen opgehaald worden en gaan door tot vrijdag 21 juli 19.00 uur als de laatste wandelaar zijn Vierdaagsekruisje heeft. Er is daarnaast een uitgebreid sfeerverslag door onze verslaggevers langs de route en vanuit het wandellegioen. Bezoek je onze radiostudio op de Wedren?

TV

GLD Nieuws besteedt dagelijks aandacht aan de Vierdaagse. Harm Edens presenteert dagelijks het 4Daagse Journaal om 17.20 uur (en ieder uur herhaald).
Op vrijdag van 14.00 tot 18.15 uur zie je de intocht van de 101ste Nijmeegse Vierdaagse live op TV Gelderland. Omroep Gelderland presentatoren: Harm Edens, Sonja Booms. 

Op zaterdag 22 juli zie je om 17.20 uur een compilatie (ieder uur herhaald).