Beleef de Vierdaagse LIVE bij Omroep Gelderland

Wij volgen jullie. Volgen jullie ons ook?

Van 16 tot en met 20 juli dompelt Omroep Gelderland zich weer volledig onder in het wereldbekende wandelevenement van Nijmegen, de 102de Vierdaagse. Of je nu de Vierdaagse aan het lopen bent of juist in de avond even bijkomt op de bank. Via website, app, social media, radio én TV zorgen wij ervoor dat je bij iedere stap die je zet zo goed mogelijk op de hoogte bent.

Het laatste nieuws

Natuurlijk doen we dat om te beginnen online. Voor het Vierdaagse nieuws kun je terecht op onze website of in de Omroep Gelderland app. Onder meer via ons liveblog blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Maar ook op Facebook, Instagram en YouTube geven we jou graag het ultieme Vierdaagse gevoel. Door het delen van de mooiste foto’s en video’s en door de webcams langs de route. Vergeet dus niet te zwaaien en stuur gerust jouw mooiste of leukste foto naar omroep@gld.nl.

Kom langs op De Wedren

Daarnaast vindt je Radio Gelderland (89.1 fm) dit jaar op ons vernieuwde radiopodium op de Wedren. Vanaf dinsdag 17 juli tot vrijdag 20 juli, zenden we live uit vanaf deze locatie tussen 3.00 uur en 19.00 uur. Maar ook op maandag 16 juli ben je vanaf 9.00 uur al meer dan welkom om een kijkje te komen nemen bij ons podium. Of wat dacht je van even lekker bijkomen van de afgelegde kilometers of het aanmoedigen langs de kant bij ons op de bank? Daarnaast doen onze radioverslaggevers natuurlijk uitgebreid verslag langs de route en vanuit het wandellegioen.

4daagse Journaal en meer

Maar er is meer; zo doet Harm Edens voor TV Gelderland tussen 7.00 en 8.00 uur live verslag langs de route. In de middag tussen 15.00 en 17.00 uur gaan we opnieuw live, alleen dan vanaf De Wedren waar we het wandellegioen binnenhalen. Dit jaar kun je de live uitzending ook volgen op de website, app en Facebookpagina van Omroep Gelderland. Aansluitend kun je kijken naar het 4daagse Journaal. We geven je een verslag van de dag waarbij Esther Stegeman dit jaar de Vierdaagsefeesten zal beleven. Het 4daagse Journaal wordt dagelijks uitgezonden om 17.20 uur (na het GLD Nieuws) en daarna ieder uur herhaald.

Op vrijdag 20 juli zenden we tot slot tussen 14.00 uur en 18.00 uur live de intocht van de 102de Vierdaagse uit op TV Gelderland, Facebook en via onze livestream op de website en in de app. We werken ook dit jaar weer samen met meerdere partners, zoals streekomroep RN7 en kindercorrespondent Tako Rietveld. Heb je daarna nog steeds geen genoeg van het grootste wandelevenement ter wereld? Kijk dan op zaterdag 21 juli om 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald) naar een compilatie van de mooiste momenten.

Facebook: @4daagsejournaal
Instagram: @omroepgld
YouTube: @tvgelderland