Volg de Vierdaagse op de voet bij Omroep Gelderland

Van 15 tot en met 19 juli staat Omroep Gelderland weer in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse. Of je nu loopt, supportert, feestviert of vanuit huis het evenement beleeft: via onze kanalen volg je de Vierdaagse op de voet. Zo mis je niks van dit wereldberoemde wandelevenement.

Voor het meest recente nieuws over de Vierdaagse ben je op onze website en in de Omroep Gelderland-app aan het juiste adres. Via de liveblog blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Daarnaast delen we op Facebook, Instagram en YouTube het ultieme Vierdaagse-gevoel met de mooiste en leukste foto’s, video’s en webcambeelden. Vergeet dus niet te zwaaien en stuur ook gerust jouw tofste beelden naar omroep@gld.nl.

Kom langs op De Wedren

Breng een bezoek aan ons podium op de Wedren. Van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli maken we op locatie live radio (89.1 fm) tussen 03.00 uur en 19.00 uur. Maar ook op maandag 15 juli ben je vanaf 09.00 uur al meer dan welkom om een kijkje te komen nemen bij ons podium. Naast radio zorgen we ook voor spetterende live-optredens van de leukste Gelderse artiesten. Zo zijn onder meer Frans Duijts, Vinzzent en Joey Hartkamp van de partij. Ben je benieuwd wanneer jouw favoriete artiest speelt? Bekijk dan het overzicht op onze website. Bovenop de diverse muzikale activiteiten kun je bij ons ook even bijkomen op de bank. Iedereen is van harte welkom!

4Daagse Journaal

Ook dit jaar presenteert Harm Edens weer het 4Daagse Journaal op TV Gelderland (dagelijks om 17.20 uur, daarna ieder uur herhaald). Tussen 07.00 uur en 08.00 uur doen we bovendien rechtstreeks verslag vanaf de route. Vervolgens gaan we tussen 15.00 uur en 16.00 uur opnieuw live, maar dan vanaf de Wedren om het wandellegioen binnen te halen. De live-uitzendingen van het 4Daagse Journaal zijn ook te volgen via onze website, app en Facebookpagina. Heb je een speciaal Vierdaagse-verhaal, of bezit je bijzondere Vierdaagse-spullen? Meld je dan snel aan en wie weet ben je tijdens de Vierdaagse te gast in de uitzending.

Intocht

Tot slot zenden we op vrijdag 19 juli tussen 14.00 uur en 18.00 uur rechtstreeks de intocht van de 103de Vierdaagse uit. Dit doen we op TV Gelderland, Facebook en via onze livestream op de website en de app. De laatste dag van het wandelevenement wordt ook door andere regionale omroepen opgepakt. Zo wordt de intocht ook uitgezonden door RTV Oost, NH, Omroep Brabant, RTV Drenthe, RTV Utrecht, Omroep West en RTV Noord (online).

Facebook: @4daagsejournaal
Instagram: @omroepgld
YouTube: @tvgelderland