Het laatste nieuws over de Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse gaat niet door, maar Omroep Gelderland wil dit jaar toch het Vierdaagse gevoel delen en maakt daarom onder andere een speciale editie van het 4Daagse Journaal met presentator Harm Edens. Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli gaan we onder meer op zoek naar ´Het verdriet van Nijmegen´: Bij wie komt de afgelasting hard aan en wat doen al die mensen nu? En we zoeken naar het antwoord op de vraag: Wat wordt jouw (alternatieve) Vierdaagse? Daarnaast krijgen ook wandelaars uit het buitenland de kans om van zich te laten horen. In de rubriek 'Flessenpost' worden persoonlijke boodschappen aan Nederlandse vrienden, families en gastgezinnen gedeeld op radio, televisie en onze sociale kanalen. 

Het 4Daagse Journaal is elke dag te zien na het nieuws vanaf 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald).

De echte liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens onze 4Daagse Journaal Marathon. Van maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli van 12.00 tot 17.00 uur zijn alle 4Daagse Journaals te zien die gemaakt zijn in de periode van 1997 tot nu. 

Tot slot geeft ook het programma Vierdaagsefeesten met Omroep Gelderland kleur aan de derde week van juli, door een afwisselend programma vol optredens van artiesten. Kijk van 18 tot 24 juli iedere dag om 16.30 uur naar TV Gelderland en feest vervolgens om 20.00 uur mee via onze Facebook- en YouTubekanalen.