Het laatste nieuws over de Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse gaat niet door, maar Omroep Gelderland wil dit jaar toch het Vierdaagse gevoel delen en maakt daarom onder andere een speciale editie van het 4Daagse Journaal met presentator Harm Edens. Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli gaan we onder meer op zoek naar ´Het verdriet van Nijmegen´: Bij wie komt de afgelasting hard aan en wat doen al die mensen nu? En we zoeken naar het antwoord op de vraag: Wat wordt jouw (alternatieve) Vierdaagse? Ga naar onze aanmeldpagina en deel jouw verhaal. Wie weet komt jouw actie op radio, televisie of onze sociale kanalen.

Daarnaast krijgen ook wandelaars uit het buitenland de kans om van zich te laten horen. In de rubriek 'Flessenpost' worden persoonlijke boodschappen aan Nederlandse vrienden, families en gastgezinnen gedeeld op radio, televisie en onze sociale kanalen. Dus vraag je contacten ons een leuk filmpje te sturen van maximaal 30 seconden!

Het 4Daagse Journaal is elke dag te zien na het nieuws vanaf 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald).

Naast het 4Daagse Journaal geeft ook het programma Vierdaagsefeesten met Omroep Gelderland kleur aan de derde week van juli, door een afwisselend programma vol optredens van artiesten. Kijk van 18 tot 24 juli iedere dag om 16.30 uur naar TV Gelderland en feest vervolgens om 20.00 uur mee via de Facebookkanalen van Omroep Gelderland en de Vierdaagsefeesten