In Gelderland Live elke zondag om 11 uur


In Gelderland Live is een gespreksprogramma met spraakmakende gasten die praten over actuele onderwerpen in Gelderland. In het programma is veel aandacht voor de Gelderse politiek, maar ook voor zaken als economie en cultuur. 


In Gelderland Live / economie / op locatie / zondag 28 september

Tot het einde van het jaar komt In Gelderland Live vier keer vanaf lokatie over geld, werk en de stand van de Gelderse economie. Met smaakmakers, beleidsbepalers en topondernemers. Hoe staat Gelderland er anno 2014 voor en hóe komt Gelderland uit de crisis. We doen alle regio's aan en beginnen op de Veluwe.


Met Alex van Hooff directeur van één van de meest bezochte attracties van Nederland Burgers' Zoo, commercieel directeur van Landal Greenparks Bas Hoogland, Erik Kroon van SOS Events, Hans Dolman van Thermen Bussloo, directeur Beleven en Benutten Staatsbosbeheer Debbie Kamphuis en Jan Jacob van Dijk, gedeputeerde werkgelegenheid en natuur provincie Gelderland.


Vanaf Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen praten we over het belang van de gastvrijheidseconomie. Die moet veel meer werk en economische groei op kunnen leveren. Maar Hoe? Wat staat dit in de weg? Hoe verzilveren we de natuur op de Veluwe? Hoe trekken we meer toeristen en zorgen we ervoor dat ze meer geld achterlaten in onze mooie provincie? Kortom: hoe zorgen we ervoor dat de Veluwe weer binnenlandse bestemming nummer 1 wordt?


En in Zutphen zit de enige winkel in Europa die echte wasabi maakt: Wasabi4you. Chefkok Chiel Dohmen laat zien wat je er mee kan.


De uitzending is van 11.00 tot 12.00. Hij wordt om 12.00, 13.00 en 16.00 uur herhaalt. Na afloop is er een (netwerk)borrel. Erbij zijn? Mail ons ingelderlandlive@gld.nl. Nadere informatie over gasten en locatie volgt nog. Houdt daarvoor deze site in de gaten.


Aanwezig zijn bij de uitzending & borrel?

Wilt u aanwezig zijn bij de uitzending en de borrel na afloop, meldt u dan aan via ingelderlandlive@gld.nl t.a.v. Audrey Boeff.

In Gelderland Live

De eerste reguliere uitzending van In Gelderland Live is op 5 oktober.