In Gelderland Live elke zondag om 11 uur


In Gelderland Live is een gespreksprogramma met spraakmakende gasten over actuele onderwerpen in Gelderland. In het programma is veel aandacht voor de Gelderse politiek, maar ook voor zaken als economie en cultuur.


Komende zondag een speciaal welkom aan ondernemers uit de Achterhoek! Meldt u aan voor de uitzending in de Dru Cultuurfabriek via e-mail: ingelderlandlive@gld.nl o.v.v. bijwonen of bel Audrey Boeff 06-520 33 763.


In Gelderland Live / economie / zondag 26 oktober

Komende zondag 26 oktober is de tweede economiespecial van In Gelderland Live. Deze keer komen we vanuit de Dru Cultuurfabriek in Ulft. Thema: de (slimme) maakindustrie.

Hoe maken we van de Achterhoek de maakregio van Nederland? Met Gert Jan Snijders, R&D manager Bronkhorst High-Tech over het belang van innovatie, Dirk Kuiken, directeur Hencon over het gebrek aan financieringsmogelijkheden en Foppe Atema, directeur Goma met een oplossing voor flexibele inzet van personeel.

FNV voorzitter Ton Heerts en MKB Nederland voorzitter Michaël van Straalen over automatisering en hoe we zorgen voor goede werkgelegenheid en goed geschoold personeel in een krimpgebied.

Willem Overbosch, directeur MKB Servicedesk over de gouden eieren van crowdfunding. René van Gils, bestuursvoorzitter Graafschap College en het belang van scholing en aan gedeputeerde van financiën Jan Markink de vraag: wat hebben de miljoenen crisisinvesteringen van de provincie opgeleverd aan werk opgeleverd?

En last but not least gaan we live in de uitzending 3D printen met techniekdocente Louise Elfrink.

U kunt de live opnames bijwonen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met de ondernemers en andere gasten onder het genot van een hapje en een drankje.

Meldt u aan via e-mail: ingelderlandlive@gld.nl o.v.v. bijwonen of bel Audrey Boeff 06-520 33 763.

Locatie
DRU cultuurfabriek
Conferentiezaal
Hutteweg 24
7071 BV Ulft

Tijd
10.00 – 10.45 uur ontvangst met koffie/thee
11.00 – 12.00 uur registratie In Gelderland Live
12.00 – 13.00 uur napraten met een hapje en een drankje

Presentatie: Annemieke Schakelaar & Erik van der Pol

Uitzending: zondagochtend om 11.00 uur, herhaling om 12.00, 13.00 en 16.25.