In Gelderland Live elke zondag om 11 uur


Actualiteiten en achtergronden van het nieuws

In Gelderland Live is een gespreksprogramma met spraakmakende gasten die praten over actuele onderwerpen in Gelderland. In het programma is veel aandacht voor de Gelderse politiek, maar ook voor zaken als economie en cultuur. In Gelderland Live op locatie

Tot december komt In Gelderland Live vier keer vanaf lokatie. Over geld, werk en de stand van de Gelderse economie. Met smaakmakers, beleidsbepalers en topondernemers. Hoe staat Gelderland er anno 2014 voor en hóe komt Gelderland uit de crisis. We doen alle regio's aan. En u als ondernemer bent van harte welkom op de volgende data:


Zondag 28 september: toerisme en recreatie, hoe verzilveren we de prachtige natuur op de Veluwe? En hoe gaan we er voor zorgen dat die Veluwe weer binnenlandse bestemming nummer 1 wordt. Worden de goede keuze's gemaakt?


Zondag 26 oktober gaan we het hebben over maakindustrie in een regio met een krimpende bevolking. Hoe ziet de industriële toekomst van de Achterhoek er uit? En wie gaat al die mooie dingen maken?


Logistiek langs de rivieren, daarover gaan we het zondag 23 november in het Rivierengebied hebben. Draaischijf van onze economie of dozenschuiven zonder economische meerwaarde?


We sluiten af in Food Valley, het hart van de Gelderse kenniseconomie. Is kennis macht en hoe maken we van die macht keiharde Euro's? 


De uitzending is van 11.00 tot 12.00. Na afloop is er een (netwerk)borrel. Erbij zijn? Mail ons ingelderlandlive@gld.nl. Nadere informatie over gasten en locatie volgt nog. Houdt daarvoor deze site in de gaten.Presentatie: Annemieke Schakelaar & Erik van der Pol

In Gelderland Live wordt op zondag herhaald om 12.00 uur, 13.00 uur.