Alles voor Beek

BEEK – Hij is een doordouwer en een pittbull, die niet meer loslaat als-ie eenmaal beet heeft. Met deze eigenschappen weet Ben Willems bergen te verzetten. Ben is onderhand een lokale beroemdheid in Beek. Dag en nacht is hij in touw voor de gemeenschap. Hij bezoekt eenzame bejaarden, bouwt tribunes voor de plaatselijke voetbalclub, ouderhoudt hun clubhuis en beheert vrijwillig de begraafplaats. Zijn nieuwste project is de Mariakapel. Een oude varkensstal bij het kerkhof dat wordt omgebouwd tot een rouwkapel. Harm bezoekt de bijzondere bouwlokatie.

A A A
woensdag 25 april 2012 | 14:00 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 26 april 2012 | 09:58
|


Gelderse Koppen

Iedere week stapt Harm Edens in een klein autootje en gaat op zoek naar opvallende, grappige of ontroerende verhalen van bevlogen mensen in onze provincie. 


Presentatie

Harm Edens woont in Zutphen. Hij studeerde Theaterwetenschappen in Amsterdam en is tekstschrijver voor diverse komedies. Als tv-presentator is hij vooral bekend geworden door Dit was het Nieuws. Bij TV Gelderland presenteert Harm het programma Gelderse Koppen en is hij het gezicht van het 4Daagse Journaal.