Motorrijder zwaargewond op A1; lange files

WILP - Op de A1 is zaterdag tussen Twello en Voorst een 46-jarige motorrijder uit Almelo ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in de richting Apeldoorn bij hectometerpaal 93,8.

Een traumahelikopter landde op de snelweg om assistentie te verlenen. De A1 werd op dat moment tijdelijk gedeeltelijk afgesloten. In beide richtingen ontstond een lange file. Op het hoogtepunt was er 20 minuten vertraging voor automobilisten. De motorrijder werd uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek naar ongeval

In de richting van Apeldoorn wordt zaterdagmiddag nader onderzoek naar het ongeval gedaan. Er blijven hierdoor 2 rijstroken afgesloten. Het gaat vermoedelijk om een aanrijding met een auto.

A A A
zaterdag 06 juli 2013 | 11:35 | Laatst bijgewerkt op: zondag 07 juli 2013 | 13:59
|

REACTIES

Geplaatst door: Hilda - 17-08-2013 09:44
Hoi Eric, wij zijn net teug van vakantie en zijn erg benieuwd hoe het met je broer is.
Geplaatst door: eric - 19-07-2013 21:31
Hallo allemaal,
Het gaat allemaal nog niet zo snel, hij is wel vaker bij maar isnog lang niet de oude zo als ik hem ken, als hij een goed moment heeft dan gaat het wel , maar is nog vaak niet helder. Hij licht nu op een kamer alleen zodat hij optimaal rust krijgt.
Al met al, ziet het er naar uit dat hij nog een heel lange weg te gaan heeft.
Zijn vrouw heeft het er moeilijk mee en is er helemaal kapot van, het rijzen heen en weer naar het ziekenhuis, en het zorgen voor de 2 dochters van 3,5 maanden plus alle sores wat er zo bij komt beginnen hun tol te eisen. Alles bij elkaar gezien dikke shit. Je staat er mee op en gaat er mee naar bet,
En de volgende dag maar hopen dat het een nare droom was
Geplaatst door: Berry van de Biezen - 15-07-2013 16:10
Dag Eric,

Hoe is het nu met je broer?

Groeten Berry van de Biezen
Geplaatst door: Danny - 14-07-2013 13:28
Hallo Eric,

Ook wij kwamen die dag langs het ongeval. Hebben hem zien liggen op het asfalt. Vreselijk!
Fijn dat je af en toe een reactie achterlaat. Wens hem heel veel beterschap en voor zijn dierbaren, houdt moed,liefde overwint!!
Geplaatst door: hilda - 10-07-2013 12:06
Hoi Eric, wij vinden het erg fijn dat je via deze site laat horen hoe het met je broer is. Fijn dat hij vandaag van de IC af mag. Dat is toch weer een stapje in de goede richting. Beterschap
Geplaatst door: eric - 08-07-2013 21:46
Dank voor alle reacties goed om te weten dat er mensen zijn met het hart op du juiste plek. De meesten denken altijd ach ik ken hem tog niet dus het boeit mij niet, dit doet echt goed.
De huidige stand van zaken is.
Vanmiddag even bij bewustzijn geweest en goed aanspreekbaar , maar dat was al snel teveel dus zakte langzaam weer weg. Wel stabiel en mag morgen van de ic af.
Goede hoop hij is een vechter en weet dat hij vecht voor zijn pasgeboren tweeling dochters sam en bo en zijn vrouw
Geplaatst door: Lenky - 08-07-2013 08:49
Blij met het lezen van Eric (de broer) zijn bericht dat de motorrijder niet overleden is...
Klinkt raar maar wij reden om 10:55 ook langs het ongeluk van je broer, nog voor de hulpdiensten er waren en het was echt vreselijk naar om te zien!
HEEL VEEL STERKTE voor je broer Eric!
Geplaatst door: Fam. van de Biezen - 08-07-2013 08:44
Beste Eric,

Wij willen jullie als familie heel veel sterkte wensen bij deze. Wij zaten er nog geen 1 minuut achter en het was echt vreselijk om te zien. We hebben er het hele weekend over gepraat en de zaterdagnacht soms wakker van gelegen. We hopen op een spoedig herstel.

Hartelijke groet,

Fam. van de Biezen
Geplaatst door: Hilda - 07-07-2013 22:29
Hoi Eric, mijn dochter en ik kwamen gisteren langs het ongeluk van je broer, nog voor de hulpdiensten er waren. Vreselijk naar om te zien. We waren danig onder de indruk, het heeft ons het hele weekend bezig gehouden. Steeds vroegen we ons af hoe het met hem is. Heel veel sterkte en hopelijk gaat het snel beter met hem
Geplaatst door: David - 07-07-2013 19:47
Hallo Erik
Hoe gaat het nu met je broer
Zauw je dat kunnen mailen
Mail is miriamendavid@live.nl
Moet er steeds aan denken
Gr. David
Nieuw bericht
Bedankt voor uw reactie!
Mogelijk wil de redactie met u in contact komen over dit onderwerp.
Laat hiervoor uw telefoonnummer en woonplaats achter.