Nieuws

Op pad in de mooiste provincie van Nederland

ARNHEM - Ook vandaag hoeft u zich niet te vervelen in de mooiste provincie van Nederland.Tai ChiHet is vandaag de Wereld Tai Chi Dag.
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze sport uit te oefenen. Overal wordt om 10.00 uur gestart en door de verschillende tijdzones wordt zo een golf van energie over de aarde doorgegeven. Max Tack Tai Chi is de grootste Tai Chi school in Apeldoorn. Daar kunt u onder andere terecht voor de 'Global Tai Chi wave’. Het vindt plaats op Landgoed Marialust in Apeldoorn, naast ’t Koetshuis.

Snuisterijenmarkt

Het Leger des Heils organiseert vandaag een snuisterijenmarkt in haar korpsgebouw in Arnhem Zuid. Naast de gebruikelijke ‘snuisterijtjes’ vindt u in de huiskamer ook koffie, thee met iets lekkers, en iets hartigs te eten. De opbrengst van deze markt is voor onze jeugdactiviteiten en een zendingsproject in Cuba. De snuisterijtjesmarkt vindt u aan de Leidenweg 11-13 tussen 10.00 uur en 14.30 uur in Arnhem-Zuid.

Open atelier

Op zaterdag 25 en zondag 26 april zetten 50 kunstenaars in Wijchen en omgeving op 40 locaties hun atelierdeuren open voor publiek. In ateliers, tuinen en op andere mooie locaties in Wijchen, Batenburg, Niftrik, Bergharen, Hernen, Balgoy, Leur en Alverna kunt u van 11.00 tot 17.00 uur genieten van kunst, creativiteit en natuur.

Bevrijdingsconcert

In Brummen bent u vanavond om 19.30 uur van harte welkom bij het Bevrijdingsconcert. Uitvoerders zijn Vrouwenkoor Phoenix, Shantykoor De IJsselboei, harmonieorkest La Fraternité, Brummens Mannenkoor, Jongerenkoor VOX en HOB, harmonie orkest Brummen. We’ll meet again mag aan het slot natuurlijk niet ontbreken. Toegangskaarten kosten 10 euro en daarvoor krijgt u ook een consumptie. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij RegioBank Brummen.

Orgelmuziek bij de film

Live-muziek bij de film. Vanavond kunt u het meemaken in de Oude Helenakerk in Aalten. Gijs van Schoonhoven zal de film Phantom of the Opera voorzien van passende muziek op het monumentale orgel van de kerk. Hij zal vooral improviseren bij de verschillende scenes. De film start om 19.30 uur. Toegang is tien euro.
Foto: Flickr/Luigi Scorcia