Nieuws

Al honderden dvd's voor nierpatiëntenvereniging in Eerbeek

EERBEEK - De nierpatiëntenvereniging Solidair in Eerbeek wordt overspoeld met dvd's na een oproep bij Omroep Gelderland.
Er zijn al honderden dvd's binnen. 'Echt heel bijzonder. De eettafel ligt helemaal vol. We kunnen daar niet meer eten momenteel. Ik heb mij wel wat op de hals gehaald, want ik moet alles ook inventariseren', zegt voorzitter Harry Zomer.
De vereniging levert laptops voor het vermaak van patiënten in het ziekenhuis. Daar zitten ook een paar films bij, maar de patiënten hebben die nu wel gezien. Daarom deed de vereniging een oproep om dvd's te sturen.
— NVS (@NVS2NL)
Harry Zomer was zaterdag bezig om dvd's op te halen. 'We rijden de hele dag al rond. Er worden ook dvd's gebracht. Er stonden ineens drie tassen met honderd dvd's voor de deur. Echt geweldig.'
Volgens Zomer zitten er mooie dvd's bij. 'Van Toon Hermans tot dvd-boxen van Baantjer en de X-files. Er zitten echt mooie exemplaren bij. Die zou ik zelf ook wel willen hebben', zegt een lachende Zomer.
Overigens zijn dvd's nog steeds welkom. Het moeten wel legale dvd's zijn. Het adres is: Gaspeldoorn 9, 6961 PE in Eerbeek.