Nieuws

Nog eens 22.000 kaarten voor Isa en Suus in Winterswijk

Nog eens 22.000 kaarten voor Isa en Suus in Winterswijk
De post voor Isa en Suus Mengers in Winterswijk is niet aan te slepen.
WINTERSWIJK - De post voor Isa en Suus Mengers in Winterswijk is niet aan te slepen.
Na een eerdere oproep voor kaartjes voor beide meisjes zijn er vrijdag nog eens 22.000 kaarten bezorgd. Daarmee komt het aantal kaarten voorlopig op 37.000.
Moeder Monique is beduusd. 'Dit hadden we niet verwacht. De schoolklas van Suus helpt nu zelfs mee met de enveloppen openmaken.'
Deze week werden al 15.000 kaarten in Winterswijk bezorgd. De driejarige Isa Mengers is ongeneeslijk ziek en liet weten graag kaartjes te krijgen, ook voor haar zus van 8. Post komt overal vandaan.

Ronald McDonald Huis

Goede doelen en organisaties melden zich spontaan bij de familie en ook bij Omroep Gelderland. 'Mensen willen met Isa en Suus eropuit, maar Isa trekt dat allemaal niet meer', zegt Monique Mengers. 'Wie iets voor ons wil doen, zijn we ongelooflijk dankbaar. We zouden het bijvoorbeeld fijn vinden als mensen een donatie doen aan het Ronald McDonald Huis in Nijmegen of de CliniClowns.'

Na de dood van Isa

Mengers hoopt vooral dat Suus na het onvermijdelijke overlijden van Isa niet wordt vergeten. Ze belooft verder dat zij de familie er alles aan doet om alle post die binnenkomt daadwerkelijk te lezen. 
Foto: Edwin Mengers