Nieuws

Ruud Brood wil niet chagrijnig het carnaval in

NIJMEGEN - NEC-trainer Ruud Brood is het er per se niet mee eens dat Emmen de zwaarste klus uit is voor dit seizoen."Ik denk niet dat dit de lastigste uitwedstrijd is.
Wel qua stand en het aantal doelpunten dat zij maken. Maar er komen nog wel wat moeilijke wedstrijden aan, qua omstandigheden. Tegen Jong PSV zag ik de ploeg zoals ik die graag wil zien. Dat moeten we vasthouden. Tegen Emmen wordt er iets anders verwacht. Trainer Jopie Gall kennende spelen ze volle bak voluit. Ongelooflijk dat hij niet mag blijven, volgens mij heeft Emmen het in jaren niet zo goed gedaan. Ze scoren veel, net als wij. Maar wij houden het veel beter dicht. We willen daar winnen, liefst op een mooie manier. Maar met 1-0 ben ik ook tevreden."
"Voor Gregor Breinburg komt de wedstrijd nog net te vroeg, die sluit volgende week aan. Met Jeffrey Leiwakabessy is het weer goed. Hij had de dag na de wedstrijd hoofdpijn. Tobias Haitz heeft weer gespeeld bij de beloften en zit weer bij de wedstrijdselectie."
Over het kampioensfeest wil de trainer absoluut niet praten, wel over een feest dat dichterbij ligt. "De uitnodigingen stromen binnen. Uit het Bredase en uit het Limburgse. En uit Den Bosch. Maar laten we eerst maar eens even Emmen doen, want anders heb ik weer een hele chagrijnige carnaval en daar hou ik niet van."