Nieuws

Gewapende overval op huis in Hall, bewoner vastgebonden

Gewapende overval op huis in Hall, bewoner vastgebonden
Een man van 32 uit Hall (gemeente Brummen) is in de nacht van zondag op maandag vastgebonden bij een gewapende overval op zijn huis aan de Grolweg.Het slachtoffer was rond 3.00 uur thuisgekomen en stuitte binnen op een nog onbekende man die hem bedreigde met een vuurwapen.
HALL - Een man van 32 uit Hall (gemeente Brummen) is in de nacht van zondag op maandag vastgebonden bij een gewapende overval op zijn huis aan de Grolweg.Het slachtoffer was rond 3.00 uur thuisgekomen en stuitte binnen op een nog onbekende man die hem bedreigde met een vuurwapen.
De overvaller ging er uiteindelijk met een onbekend geldbedrag vandoor.
Hoewel de bewoner niet is mishandeld, is hij na de overval enige tijd buiten bewustzijn geweest. Even na half 6 slaagde hij erin de politie te alarmeren. Agenten hebben hem daarna bevrijd.

Signalement

De overvaller is naar schatting rond de 1.80 meter lang en heeft een normaal tot fors postuur. Hij heeft een blanke, wat pokdalige huid en sprak Nederlands met een licht accent. De man droeg een zwarte glimmende vrij lange jas met een capuchon met bontrand, een donkere broek en gympen. De politie zoekt getuigen.