Nieuws

Niet fitte Santos wil per se spelen bij NEC

Niet fitte Santos wil per se spelen bij NEC
Hij was de revelatie van de eerste seizoenshelft bij NEC, maar in de winterstop liep Christian Santos een vervelende blessure op: een beschadigde zenuw onder zijn knie.Toch speelde hij vorige week alweer mee en hij scoorde ook direct.
NIJMEGEN - Hij was de revelatie van de eerste seizoenshelft bij NEC, maar in de winterstop liep Christian Santos een vervelende blessure op: een beschadigde zenuw onder zijn knie.Toch speelde hij vorige week alweer mee en hij scoorde ook direct.
"Dat wil ik zondag weer doen. Maar ik heb nog wel last. In de wedstrijd merkte ik dat ik mijn voet nog niet zo kon controleren als ik zou willen. Maar ik besef dat er veel concurrentie is. Daarom moet ik nu blijven spelen en presteren en de pijn verbijten. Daar moet ik niet moeilijk over doen.
"De kou vind ik maar niks, laat het maar snel zomer worden. Ik was afgelopen week even in Venezuela, daar was het wel ander weer. Lekker warm. Ik heb daar mijn papieren in orde gemaakt, zodat ik kan spelen voor de nationale ploeg. Als alles meezit, kan ik in maart debuteren tegen Peru. Dat zou geweldig zijn. Het was wel heftig om even door de week heen en weer te vliegen. Ik voel de vermoeidheid ook wel, maar ik wil zondag per se spelen."