Nieuws

Leegloop bij Achilles: ook Zijler weg

Leegloop bij Achilles: ook Zijler weg
Met het vertrek van Sergio Zijler lijkt er sprake van een ware winterse leegloop bij Achilles'29.De aanvaller, die op amateurbasis uitkwam voor de Groesbeekse club, stapt over naar Universitatea Cluj.
GROESBEEK - Met het vertrek van Sergio Zijler lijkt er sprake van een ware winterse leegloop bij Achilles'29.De aanvaller, die op amateurbasis uitkwam voor de Groesbeekse club, stapt over naar Universitatea Cluj.
Hij maakte een uitstekende indruk in enkele proefwedstrijden voor de Roemeense club, waar de Nederlander Alphons Groenendijk technisch directeur is.
Zijler tekende in september bij Achilles, maar kon aanvankelijk geen vaste plaats afdwingen. Meestal was de snelle aanvaller slechts invaller. In de eerste wedstrijd na de winterstop tegen Jong PSV stond hij wel in de basis. Daarna ging hij op proef in Roemenië.
Achilles zag eerder ook al Stefan Maletic vertrekken naar Burton Athletic. Ook Lion Kaak stapte over naar De Graafschap en Tobias Thurau naar FC Kleve. Esmat Shanwary is nog op proef bij Waasland-Beveren. Achilles legde inmiddels vijf nieuwe spelers vast, maar allemaal pas voor volgend seizoen.