Nieuws

Willeke Alberti kiest voor portret van Nijmeegse

Willeke Alberti kiest voor portret van Nijmeegse
De bekende zangeres Willeke Alberti heeft bij het televisieprogramma Sterren op het Doek, gekozen voor het portret dat is gemaakt door de Nijmeegse kunstenares Judith Steenkamer.De Nijmeegse kunstenares werd bekend, nadat zij in april 2013 een publieksprijs won met haar portret van prinses Beatrix.
NIJMEGEN - De bekende zangeres Willeke Alberti heeft bij het televisieprogramma Sterren op het Doek, gekozen voor het portret dat is gemaakt door de Nijmeegse kunstenares Judith Steenkamer.De Nijmeegse kunstenares werd bekend, nadat zij in april 2013 een publieksprijs won met haar portret van prinses Beatrix.
Dit levensechte portret werd aangekocht door Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Emotioneel

Ook het portret van de Nederlandse zangers is levensecht. Alberti werd meteen zichtbaar emotioneel bij het zien van het werk van Steenkamer. Willeke Alberti had de keuze uit drie portretten.

Hanneke Groenteman

Het Omroep Max-programma Sterren op het Doek wordt gepresenteerd door Hanneke Groenteman. Terwijl de kunstenaars aan het werk zijn, interviewt Groenteman de bekende Nederlander die model staat voor het kunstwerk.