Nieuws

Handje op de billen van Maxima en brand op Veluwe: dit trok uw aandacht in april

Handje op de billen van Maxima en brand op Veluwe: dit trok uw aandacht in april
Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet.
ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet.
Het is weer tijd voor terugblikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen. Welke berichten bekeek u in april het meest op onze site?
Je zit in het buitengebied, belt het noodnummer maar hebt geen netwerk. Omroep Gelderland stelde een meldpunt in dat vele meldingen kreeg.
April doet wat hij wil en dat was op de dertigste van dit jaar: tekeergaan! Het verkeer op de snelwegen rond Apeldoorn kon door de vele regen zelfs niet doorrijden.
In maart wemelde het weer van de examenstunten. Dat liep in Zaltbommel niet goed af: een jongen viel van het dak. Hij raakte gewond, maar gelukkig niet ernstig.
Weet u het nog? De oud-burgemeester van Apeldoorn en Bronckhorst die zijn hand op de billen van Máxima legde tijdens Koningsdag. Als u het niet meer weet, hier nog een keer de beelden:
Honderden hectares heide op de Veluwe gingen in vlammen op, het was de op een na grootste brand op de Veluwe ooit. Het zorgde voor recordbezoeken op onze site.

En wat leefde er op Facebook?

We naderden in april de 25.000 likes op Facebook. We gaven daarom een dinerbon wel en dat hoef je Gelderlanders geen twee keer te zeggen...
Hebt u deze schoenen ook in maatje schaap?
Hoe ziet een berg afval midden in het dorp eruit? Vraag het de mensen in Haalderen eens. Een vrachtwagen stortte een berg afval op straat, maar had een goede reden: brand.


Vanavond om 21 uur plaatsen we drie reportages van april die u niet mag vergeten op onze site. We zijn benieuwd welke u het mooiste vindt! Breng uw stem uit. Op de video's van maart is inmiddels flink gestemd. 'Hond gered na jacht op snelweg A348 bij Rheden' werd gekozen als de meest memorabele reportage uit de maand maart.