Nieuws

Paleisrevolutie bij NEC: rentree Boekhoorn?

Paleisrevolutie bij NEC: rentree Boekhoorn?
Na de degradatie uit de eredivisie lijkt bij NEC een ware paleisrevolutie plaats te vinden.Na het vertrek van RvC-lid Sije Visser en het ontbinden van de contracten van Anton Janssen en vrijwel zeker ook Edo Ophof, lijkt de weg vrij voor de rentree van Marcel Boekhoorn.
NIJMEGEN - Na de degradatie uit de eredivisie lijkt bij NEC een ware paleisrevolutie plaats te vinden.Na het vertrek van RvC-lid Sije Visser en het ontbinden van de contracten van Anton Janssen en vrijwel zeker ook Edo Ophof, lijkt de weg vrij voor de rentree van Marcel Boekhoorn.
Dat melden diverse bronnen rond de Nijmeegse club.
De geldschieter uit Bennekom had zich uit onvrede met het beleid teruggetrokken. Hij was ontevreden over technisch directeur Edo Ophof, die met het geld van Boekhoorn diverse spelers haalde die volstrekt niet functioneerden. Ook achtte hij Anton Janssen niet de juiste trainer voor NEC.

Boekhoorn geen fan van Visser

Naar verluidt was Boekhoorn ook geen voorstander van Sije Visser, die inmiddels is opgestapt als lid van de Raad van Commissarissen. Volgens ingewijden zou ook Hans van Delft, momenteel voorzitter van de Stichting Administratie Kantoor bij NEC, moeten wijken voor een eventuele rentree van Boekhoorn. Van het kader bij de Nijmeegse club zijn algemeen directeur Bart van Ingen en RvC-voorzitter Ton van Gaalen de enigen die dan wel in functie blijven.

Toekomst

De Nijmeegse club maakt later deze week de plannen voor de toekomst bekend. Daarin is in ieder geval een rol weggelegd voor Futuralis Football Company,  een bureau uit Cuijk dat zich mede bezig gaat houden met voetbaltechnische zaken. Mogelijk komt er daarom geen opvolger voor Edo Ophof. Ook de plannen voor uitbreiding van stadion De Goffert zijn essentieel voor de toekomst van NEC.