Duel FC Lienden door noodweer gestaakt

LIENDEN - De voetbalwedstrijd tussen FC Lienden en ADO'20 in de Topklasse op zondag is gestaakt vanwege noodweer.
Het rommelde in de rust al flink in het Gelderse dorp. De spelers kwamen 10 minuten later dan gebruikelijk uit de kleedkamer.
Rond de 66ste minuut ging het weer mis. Het begon toen te onweren. De scheidsrechter besloot vervolgens het duel definitief stil te leggen. Het is niet bekend wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.
In Groesbeek haalden De Treffers en Juliana'31 uit Malden het einde van de wedstrijd in de Topklasse wel. De thuisploeg won de wedstrijd met 1-0 door een treffer van Rick Verbeek.