vandaag op tv

morgen op tv

ook bij omroep gldNieuws dossiers


Omroep GelderlandMet Oad in Turkije: het is echt een horrorvakantie

ARNHEM - Het zal je maar gebeuren. Je spaart jaren om lekker op vakantie te kunnen. Je bent aan het genieten in Turkije en na een paar dagen gaat je reisorganisatie failliet. Het overkwam Angelique en Dennis Sip uit Arnhem.

Haar zus laat aan Omroep Gelderland weten dat Angelique ten einde raad is. Ze moeten een groot geldbedrag overmaken aan het hotel waar ze zitten, anders worden ze eruit gezet. Angelique stuurde haar zus een berichtje: 'Het is gewoon een horrorvakantie.'

Reis na lange ziekte in het water

Ook de familie Bronkhorst uit Arnhem baalt van het faillissement van Oad. Dochter Saskia liep de laatste jaren al ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Ze had last van hartritmestoornissen. Om te vieren dat er een nare periode achter hen ligt en dat ze 18 jaar is geworden, boekte de familie een vierdaagse reis naar Wenen.

Saskia kan haar grootste hobby, paardrijden, niet meer beoefenen. Maar in Wenen zou de familie een voorstelling van de Spaanse paarden hogeschool gaan; een hartewens van Saskia. 'De kosten van de reis krijgen we waarschijnlijk wel vergoed', zegt moeder Linda Bronkhorst. 'Maar de peperdure kaarten voor de voorstelling zijn we kwijt.'


A A A
vrijdag 27 september 2013 | 10:25 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 27 september 2013 | 10:45
|

REACTIES

Geplaatst door: marisca - 29-09-2013 22:58
@10.18 Dank voor je steun ! Ik heb er geen woorden voor, voor mensen die zulke reacties plaatsen. Net alsof die familie er om heeft gevraagd. Het slaat nergens op iemand dan ook nog een trap na te geven door zo'n minderwaardige reactie te plaatsen. Ach ik ben blij dat er ook nog mensen zoals u bestaan :-) mvg Marisca
Geplaatst door: 18.26 - 28-09-2013 13:09
Zielig is een hoop geld betalen,om rondt gereden te worden in een strak schema,een rondje om de Eiffeltoren ,naar een bootje gebracht worden ,een uurtje op de Seine varen en dan naar een derde rang's hok om er te slapen en te gapen.Wij zijn in Parijs geweest ! Das pas zielig .
Geplaatst door: Isa - 28-09-2013 12:53
Geen grijze, maar geldwolven zijn het.
Geplaatst door: Kritikus - 28-09-2013 11:50
Hoi.

Het is me wat met die vakanties.Bij vele mensen draait het alleen maar om vakantie,en die z.g ondernemers maar profiteren van jouw verdiende loon. En daarom het gezegde ,, Al wat je meer hebt als genoeg ,heb je teveel,,.
Het is maar hoe je het bekijkt.

Kritikus
28-09-2013 10:18
@marisca

het is inderdaad een zielig figuur!!!
dat zijn zelf mensen die nergens naar toe kunnen omdat ze de middelen niet hebben!. en maar hatelijke opmerkingen over anderen helaas zitten die er ook tussen,meteen de bek snoeren zo iemand! kleinzielig persoontje!!
Geplaatst door: 14.34 - 27-09-2013 21:11
Dopertjes,het toeristen menu en afscheid met tranen na een Rijnreisje ,van 4 dagen.,dat is pas leven.
Geplaatst door: ak - 27-09-2013 21:04
rekenigen voor hotels worden pas later betaald of zijn al betaald Ligt eraan wat de afspraak is met de accommodatieschaffer.
Geplaatst door: AK - 27-09-2013 21:03
ook geboekt via oad!
Geplaatst door: Sjanie - 27-09-2013 21:02
Weet je wat ik raar vind? Als je een reis boekt bij een reisbureau, moet je alles betaald hebben voordat je op vakantie gaat. Waar gaat dat geld naar toe? Als ik het goed lees, niet naar het vakantieverblijf wat er geboekt is!!! Hoe kan dat?
Geplaatst door: AK - 27-09-2013 21:01
Overigens niet alle hotels in Turkije laten de klanten betalen( collega van mij zit ook in Turkije en hoeft niets te betalen voor het hotel). Het gaat vaak op de goedkopere hotels!!!
Nieuw bericht
Bedankt voor uw reactie!
Mogelijk wil de redactie met u in contact komen over dit onderwerp.
Laat hiervoor uw telefoonnummer en woonplaats achter.

Meest bekeken nieuws

Laatste Nieuws

Regio Veluwe

Regio Achterhoek

Regio Rivierengebied

Regio Arnhem / Nijmegen

Sportnieuws

Nieuwsbrief

Meld u aan en u ontvangt iedere dag rond 15.00u het nieuws van de dag in uw mailbox