Nieuws

Problemen bij verspreiding bon Droomboek

Problemen bij verspreiding bon Droomboek
Een onbekend aantal huishoudens heeft geen waardebon in de brievenbus gekregen voor het Droomboek. Op de website mijndroomvooronsland.nl staat dat alle huishoudens in Nederland deze bon uiterlijk 3 september hadden moeten ontvangen.
ARNHEM - Een onbekend aantal huishoudens heeft geen waardebon in de brievenbus gekregen voor het Droomboek. Op de website mijndroomvooronsland.nl staat dat alle huishoudens in Nederland deze bon uiterlijk 3 september hadden moeten ontvangen.
Maar die garantie kan initiatiefnemer Nationaal Comité Inhuldiging niet waarmaken, zegt een woordvoerder van het comité.
Ook zijn er mensen die de waardebon hebben weggegooid, omdat ze dachten dat het om onwenselijk reclamedrukwerk ging. Mochten mensen de bon niet hebben ontvangen of die hebben weggegooid, dan kunnen ze die via mijndroomvooronsland.nl aanvragen.
Er zijn in eerste instantie 1 miljoen exemplaren van het Droombroek gedrukt, die bij boekhandels in het hele land zijn verspreid. Als het nodig is, wordt er bijgedrukt. Het eerste Droomboek werd donderdag door koning Willem-Alexander op Paleis Het Loo in Apeldoorn in ontvangst genomen.